Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: "Βόμβα" από Αλ Χιλάλ - Πρόταση 300 εκατομμύρια στην Παρί για Εμπαπέ - Τον αφήνει να πάει στη Ρεάλ (ΦΩΤΟ)
| 2023-07-24 14:01:00

"Βόμβα" από Αλ Χιλάλ - Πρόταση 300 εκατομμύρια στην Παρί για Εμπαπέ - Τον αφήνει να πάει στη Ρεάλ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" από Αλ Χιλάλ - Πρόταση 300 εκατομμύρια στην Παρί για Εμπαπέ - Τον αφήνει να πάει στη Ρεάλ (ΦΩΤΟ)

Οι Άραβες έχουν βαλθεί να μας... τρελάνουν το φετινό καλοκαίρι καθώς όπως έγινε γνωστό η Αλ Χιλάλ προσφέρει 300 εκατομμύρια στην Παρί ώστε να αγοράσει τον Κιλιάν Εμπάπέ δίνοντας παράλληλα "χρυσό" συμβόλαιο στον Γάλλο σούπερ σταρ.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Απίστευτα πράγματα από την Αλ Χιλάλ καθώς όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο κατέθεσε πρόταση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ στην γαλλική ομάδα για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ παράλληλα προσφέρει συμβόλαιο 700 εκατομμυρίων ευρώ στον ποδοσφαιριστή και παράλληλα τη δυνατότητα να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει η Le Parsien οι άνθρωποι της Παρί Σεντ Ζερμέν είναι πεπεισμένοι ότι ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ποδοσφαιριστή να μην θέλει α παρατείνει την παραμονή του στη γαλλική πρωτεύουσα για ακόμα ένα χρόνο, ούτε να φύγει αυτό το καλοκαίρι, δημιουργώντας έτσι κάτι σαν αδιέξοδο για τον παριζιάνικο σύλλογο, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να είναι εκτός προετοιμασίας και μένει να δούμε τις εξελίξεις.