Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο "μπαμ" Αλαφούζου - Έφτασε μια... ανάσα από Ολυμπιακό, τον κλείνει ο ΠΑΟ - Πάνω από 2 εκατομμύρια!
| 2023-08-14 23:48:00

Νέο "μπαμ" Αλαφούζου - Έφτασε μια... ανάσα από Ολυμπιακό, τον κλείνει ο ΠΑΟ - Πάνω από 2 εκατομμύρια!

Sportdog Team
Νέο "μπαμ" Αλαφούζου - Έφτασε μια... ανάσα από Ολυμπιακό, τον κλείνει ο ΠΑΟ - Πάνω από 2 εκατομμύρια!

Πολύ κοντά σε σούπερ μεταγραφή οι Πράσινοι, με τον Γιάννη Αλαφούζου να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ.

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna.gr, οι Πράσινοι κλείνουν τον Βραζιλιάνο μέσο με αγορά 2.5-3 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ το συμβόλαιο του παίκτη αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Αράο είναι 31 ετών και διαθέτει δυνατό βιογραφικό, με καριέρα σε κορυφαίες ομάδες της Βραζιλίας (Κορίνθιανς, Μποταφόγκο, Φλαμένγκο) και πέρασμα από την Ευρώπη για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Την περσινή σεζόν ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαδ κατέγραψε 45 συμμετοχές στη Φενέρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2017 κλήθηκε και αγωνίστηκε μία φορά στην Εθνική Βραζιλίας!

Αρκετοί θα θυμούνται ότι ο Αράο έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό το 2018, όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε, με τον διεθνή άσο να παραμένει τότε στη Φλαμένγκο (μετρά συνολικά 371 συμμετοχές με τη φανέλα της).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς με Μαρσέιγ - Πανέτοιμο το ΟΑΚΑ για την... Μπράγκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags