Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Φορτούνη και Ελ Αραμπί - "Καμπάνα" Μαρτίνεθ σε 11αδατο άσο - Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή!
| 2023-08-21 22:21:00

Ανατροπή με Φορτούνη και Ελ Αραμπί - "Καμπάνα" Μαρτίνεθ σε 11αδατο άσο - Ανακοινώνει μεγάλη μεταγραφή!

του Παναγιώτη Νικολάου

Το κρίσιμο ραντεβού με Μαρινάκη και οι τρεις προσθήκες που θα γίνουν άμεσα στο Λιμάνι, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν στην 11αδα. Ποιους έχει ζητήσει ο Ισπανός κόουτς, ποιος... χάνει την εμπιστοσύνη του και οι εξελίξεις με τον Μαροκινό επιθετικό.
 

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφές του Ολυμπιακού, καθώς οι Πειραιώτες θέλουν το επόμενο 10ημερο να έχουν ανακοινώσει τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές, όλους για τη βασική ενδεκάδα, ενώ ένας εξ αυτών αναμένεται άμεσα να βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο λόγος για τον Φραντσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος όπως μεταφέρθηκε και στην εκπομπή του Sportdog.gr, «Μεταγραφικό Radar By Novibet», θα κοστίσει 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί κα πέρα, στο Λιμάνι θέλουν να φέρουν έναν (ψάχνουν ήδη και για δεύτερο!) εξτρέμ, ενώ προτεραιότητα αποτελεί πλέον και η απόκτηση ενός πολύ καλού επιθετικού, αφού ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στα 37 του δεν είναι ο παίκτης των προηγούμενων ετών, ενώ ο Αγιούμπ Ελ Κάαμπι δεν δείχνει πως είναι το «9αρι» που χρειάζεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Όσον αφορά μάλιστα τον πρώτο, παρότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία ότι η αποχώρησή του είναι σίγουρη, τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει, αφού στην πατρίδα του δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να του προσφέρει το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων που απολαμβάνει στο Λιμάνι.

Την ίδια στιγμή, ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως υπάρχει τις τελευταίες ώρες και στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη. Για τον Έλληνα άσο ακόμα δεν έχει έρθει κάποια πρόταση στην ΠΑΕ, ωστόσο στο περιβάλλον του υπάρχει κρούση από την Αραβία και μάλιστα τα χρήματα που του δίνουν για τριετές συμβόλαιο, ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό είναι τεράστιο και για αυτόν τον λόγο ο ηγέτης των Πειραιώτες δεν έχει απορρίψει την προοπτική να φύγει από το Λιμάνι. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, καθώς με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου, θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Από εκεί και πέρα, πολύ άσχημο είναι το κλίμα για τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία και για αυτό άλλωστε κέρδισε και τη φανέλα του βασικού τόσο κόντρα στη Γκενκ όσο και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο η εικόνα του ήταν απογοητευτική και υποχρέωσε τον Μαρτίνεθ να τον κάνει αλλαγή στο ημίχρονο. Ο Πορτογάλος άσος φαίνεται πως πάλι… χάνει το τραίνο και με δεδομένο ότι εκτός του Έσε θα έρθει κι άλλος χαφ ως αντι-Χουάνγκ, το μέλλον του παραμένει ξανά στον «αέρα»!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φορ υπερπολυτέλεια για Ολυμπιακό, άλλη κλάση - Ατλέτικο, Ρίβερ, Βιγιαρεάλ - Όχι σε πρόταση 9.4 εκατ."! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags