Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά την προσπάθεια της περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο της μεταγραφικής περιόδου, αφού παρότι εδώ οι μεταγραφές τελειώνουν στις 15 Σεπτεμβρίου, στην υπόλοιπη Ευρώπη τελειώνουν 1/9. Και αναμένεται καυτό δεκαήμερο για τον Ολυμπιακό, αφού τα περισσότερα πράγματα που είναι να γίνουν θα γίνουν τώρα σε αυτό το διάστημα. Αυτό λέει η λογική, επειδή οι ομάδες πρέπει να δηλώσουν μέχρι τις 2/9 τα ρόστερ στις διοργανώσεις της UEFA», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Πέρυσι ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Ευρώπη και ήταν χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, τον Μπακαμπού, τον Χάμες και άλλους παίκτες, επειδή τους είχε πάρει εκ των υστέρων. Το σωστό είναι να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του στην Ευρώπη και να μπορεί ο προπονητής να τους διαχειριστεί όπως θέλει. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, θα παίξει στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο», πρόσθεσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει βασικές μεταγραφές να κάνει και είναι λογική η ονοματολογία, επειδή προκύπτουν ευκαιρίες τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ομάδες που δεν υπολογίζουν παίκτες κάνουν τις προσθαφαιρέσεις τους. Είτε για τον Ράφα Μιρ, είτε για τον Λούκα Γιόβιτς της Φιορεντίνα, ξέρουμε ότι είναι υπό μεταγραφή ο Λούκας Μπογέ. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφή εδώ και αρκετό καιρό με τον Γιόβετιτς, ο οποίος έχει έναν τραυματισμό που ταλαιπωρείται και δεν είναι δεδομένο πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα τον είχε πάρει τον Μαυροβούνιο».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στο τέλος υπογράμμισε: «Θέλει έναν εξτρέμ που θα του κάνει τη διαφορά και έχει προσπαθήσει τον Ιντρίσι της Σεβίλλης, που όμως μάλλον προτιμάει τη Φέγενορντ, είναι και ο Δανός Μπρεϊθουέιτ που τον είχε πέρυσι στην Εσπανιόλ ο Μαρτίνεθ, ενώ παράλληλα έχω την αίσθηση ότι πολλά μπορεί να συμβούν στις τελευταίες μέρες της συγκεκριμένης μεταγραφικής περιόδου. Πιθανότατα για τον εξτρέμ θα πάμε στην… παράταση, στο τέλος, την επόμενη εβδομάδα».