Ολυμπιακός: Τη θέση τού τερματοφύλακα ήθελε να ενισχύσει στο ερυθρόλευκο ρόστερ ο Ντιέγκο μαρτίνεθ από τη πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, αν και είναι σαφές ότι οι Πασχαλάκης-Τζολάκης αλλά και ο νεαρος Παπουδής μπορουν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει στο ρεπορτάζ η πληροφορία για ανάγκη απόκτησης ξένου τερματοφύλακα ο οποίος στο πλάνο θα λογίζεται ως… τρίτος, ωστόσο θα πρόκειται για πορτιέρε με εμπειρία, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και βασικός. Κάτι που σημαίνει ότι εκτός του Παπουδή, μπορεί οι Πειριαώτες να έχουν στα υπόψιν τους και κάποια άλλη αποχώρηση, ίσως ο Τζολάκης να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία ο Κίκο Κασίγια είναι εκείνος που απασχολεί τους Κορδόν και Μαρτίνεθ, δεδομένου ότι ο 36χρονος τερματοφύλακας είναι αυτό το διάστημα χωρίς ομάδα και μπορεί να έρθει εύκολα στο Λιμάνι.

Ο Κασίγια έχει μεγάλη θητεία στο ισπανικό ποδόσφαιρο (Ρεάλ Μαδρίτης, Εσπανιολ, Χετάφε, Καταρχένα, Έλτσε) και το αγγλικό (Λιντς), ενώ τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το sportdog ρώτησε στην πιάτσα και έμαθε για τον πεπειραμένο τερματοφύλακα ότι, αν μην τι άλλο, δεν είναι μια λύση που αν έρθει στη Ελλάδα, μπορεί να εκτοπίσει από την 11άδα τον Πασχαλάκη.

"Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο αυτός ο παίκτης, έχει εξαφανιστεί, δεν παίζει εδώ και κάμποσα χρόνια στις ομάδες που έχει συμβόλαιο", ανέφερε πηγή που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία και πρόσθεσε: "Δεν κινδυνεύει η θέση του Πασχαλάκη από αυτόν τον παίκτη, δεν ξέρω καν γιατί τον θέλουν. Ίσως ο σκοπός του Κορδόν να είναι να κλείσει την τριάδα των τερματοφυλάκων με αυτόν και να παει ο Παπαδουδής στη β΄ ομάδα".

Σε κάθε περίπτωση το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα φέρει ξένο τερματοφύλακα και μένει να δούμε αν αυτός θα είναι ο Κίκο Κασίγια ή θα έρθει κάποια πιο δυναμική λύση. Ποια θα μπορούσε να είναι αυτή; Κρατήστε το όνομα του Γουέιν Χένεσεϊ, του Ουαλού διεθνή τερματοφύλακα της Νότιγχαμ Φόρεστ, που έχει συμπληρωματικό ρόλο στην αγγλική ομάδα. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία με 180+ εμφανίσεις στην Premier League και θα μπορούσε με την εμπειρία του να προσφέρει στο Λιμάνι πολλά.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η Νότιγχαμ κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τερματοφύλακα επιπέδου (ακούγεται ότι ο Μαρινάκης ψάχνετε για να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πάρει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, από την Μπεφικα), άρα δεν θα υπάρχει χώρος για τον Χένεσεϊ στο αγγλικό κλαμπ...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια - Υπογράφει Έλληνας στόπερ - Συνάντηση Μαρινάκη με εξτρέμ!