Το όνομα του Μούσα Μαρεγκά είχε βρεθεί στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών, ως μια λύση που θα μπορούσε να δώσει στους Ερυθρόλευκους τα στοιχεία που ψάχνουν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής τους.

Έχει πολυετή καριέρα στην Πορτογαλία, με τις φανέλες των Πόρτο, Γκιμαράες και Μαρίτιμο, αλλά το καλοκαίρι τού 2021 είχε βρεθεί στο ρόστερ τής Αλ Χιλάλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος, με την περίπτωσή του να έρχεται στα "ραντάρ" του Ολυμπιακού, πριν τελικά οι Πειραιώτες καταλήξουν στον Στέφαν Γιόβετιτς, αλλά και τον Όλα Σολμπάκεν για την επιθετική τους γραμμή.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του εξωτερικού, ο 32χρονος Μαρεγκά θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στην Αλ Ουάχντα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα λεγόμενα του Δημήτρη Σιώρη, προ λίγων ημερών, στο Sportdog!

Για την ιστορία των... αριθμών ο Μαρεγκά είναι δεινός γκολτζής, καθώς μετράει 141 γκολ και 56 ασίστ σε συνολικά 399 ματς στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιθετικός με ιστορία στον Ολυμπιακό! Σκόραρε στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα - Τον συνέκριναν με τον Μπάτζιο