Facebook Pixel Προκριματικά Euro 2024: Χαμός στο Ρουμανία - Κόσοβο - Πανό και συνθήματα κατά των Κοσοβάρων και διακοπή (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-09-12 22:29:00

Χαμός στο Ρουμανία - Κόσοβο - Πανό και συνθήματα κατά των Κοσοβάρων και διακοπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Χάος με το... καλημέρα στον αγώνα της Ρουμανίας και του Κοσόβου για τα προκριματικά του Euro 2024, μιας και οι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα υπέρ της ένωσης του Κοσόβου με τη Σερβία κάτι που προκάλεσε την διακοπή της αναμέτρησης.

Προκριματικά Euro 2024: Τεράστια ένταση στο Ρουμανία - Κόσοβο για την έκτη αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών, μιας και οι οπαδοί των γηπεδούχων σήκωσαν πανό που έγραφαν το Κόσοβο είναι Σερβία", αλλά και πως "η Μολδαβία είναι Ρουμανία", ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα κατά των Κοσοβάρων, κάτι που έφερε την διακοπή του αγώνα, χωρίς κανείς να ξέρει αν τελικά θα συνεχιστεί.

Πιο συγκεκριμένα στο 17' του αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024, υπήρξε διακοπή από τον διαιτητή με τους παίκτες να πηγαίνουν στις εξέδρες ζητώντας τους να σταματήσουν τα συνθήματα και να κατεβάσουν τα πανό, κάτι που τελικά δεν έγινε, και μετά από πέντε λεπτά ο ρέφερι της αναμέτρησης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με άπαντες να περιμένουν τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" για Σπανούλη - Στο ΣΕΦ τρία κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ και του... ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags