Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: "Κουρασμένος" με τον Αντσελότι: O θρύλος της Ρεάλ που ετοιμάζεται για τη Σαουδική Αραβία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-09-20 17:24:00

"Κουρασμένος" με τον Αντσελότι: O θρύλος της Ρεάλ που ετοιμάζεται για τη Σαουδική Αραβία (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Εχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και σκέφτεται να φύγει τον Ιανουάριο.

Ηταν ένας από τους βασικούς παίκτες στην πρόσφατη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και από τους ακρογωνιαίους λίθους της, αλλά φέτος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και αξιολογεί την αναχώρησή του για τη Σαουδική Αραβία τον Ιανουάριο του 2024.

Ο λόγος για τον Λούκα Μόντριτς που βλέπει τον 20χρονο Τζουντ Μπέλιγχαμ να εντυπωσιάζει στην αρχή της σεζόν. Έχει αρχίσει και ακούγεται όλο και πιο δυνατά πως ο 38χρονος Κροάτης μέσος σκέφτετα το ενδεχόμενο να φύγει από τη Μαδρίτη με προορισμό τη Σαουδική Αραβία. Ο Ιανουάριος είναι κρίσιμος για τη λήψη αποφάσεων.

Η απειλή χρημάτων από τη Σαουδική Αραβία δεσπόζει ξανά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και η αναχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά στο Ριάντ δεν είναι η μόνη που επιδιώκει το πρωτάθλημα της Μέσης Ανατολής.

 

Η πιθανότητα ο Μόντριτς να εγκαταλείψει την ισπανική πρωτεύουσα για να ενταχθεί στο μακροοικονομικό έργο της Σαουδικής Αραβίας έχει δημιουργήσει προσδοκίες και ανησυχίες στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, ο παίκτης είχε ήδη απορρίψει μια πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ στο παρελθόν, όμως, πριν ξεκινήσει η χρονιά.

΄Έχει παίξει μόλις 159 λεπτά

Ο ρόλος του Μόντριτς αυτή τη σεζόν είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες αυτής της αβεβαιότητας, αφού έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται, κάτι που έχει προκαλέσει δυσφορία στον παίκτη. Στη LaLiga έχει αγωνιστεί για 159 λεπτά. Ο Ιταλός τεχνικός, Κάρλο Αντσελότι φαίνεται να τον έχουν ενημερώσει ξεκάθαρα για το ποιος είναι ο ρόλος του σε αυτή τη νέα ομάδα, που αποτελείται από νεαρά ταλέντα και ανερχόμενα αστέρια. Ωστόσο, ο Μόντριτς περιμένει ακόμα περισσότερα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκεται σε αβέβαιη κατάσταση.

Η απόφαση για το μέλλον του τον Ιανουάριο θα είναι κρίσιμη τόσο για τον παίκτη όσο και για τον σύλλογο. Ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η τύχη ενός από τους ζωντανούς θρύλους του συλλόγου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags