Facebook Pixel Ρούι Κόστα: «Ο Βλαχοδήμος δεν ήταν έτοιμος να πουληθεί»
| 2023-09-23 12:14:00

Το μετάνιωσε για Βλαχοδήμο: Δεν έπρεπε να πάει στη Νότιγχαμ...

Sportdog Team
Το μετάνιωσε για Βλαχοδήμο: Δεν έπρεπε να πάει στη Νότιγχαμ...

O Ρουί Κόστα αναφέρθηκε στην περίπτωση πώλησης του Έλληνα τερματοφύλακα και την απόφαση να μεταγραφεί στην Μπενφίκα.

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα και παλαίμαχος σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη βιαστική κίνηση που έγινε με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Ρούι Κόστα τόνισε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Βλαχοδήμος δεν ήταν στα πλάνα για πώληση των «αετών», αλλά η ρήξη του με τον προπονητή έφερε βιαστικές ενέργειες.

Ο διεθνής γκολκίπερ συνεχίζει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τη μετακίνηση του να γίνεται την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περίόδου. Ο Πορτογάλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε πως άκουσε τα εξ αμάξης από τους φίλους της Μπενφίκα, αλλά και στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου της Λισαβόνας.

Ο Ρούι Κόστα προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του για την πώληση του Βλαχοδήμου, λέγοντας:  «Ο Βλαχοδήμος δεν ήταν έτοιμος να πουληθεί. Ήταν μια κατάσταση βιαστική. Μου φαίνεται περίεργο που ο κόσμος ερχόταν εδώ για να το καταδικάσει. Μου φαίνεται περίεργο να πω ότι δεν του άξιζε να είναι στην Μπενφίκα αλλά να το καταδικάσω. Η κατάσταση του Οδυσσέα ήταν βιαστική. Δεν ήταν προγραμματισμένη. Εκείνη η στιγμή έφτασε, ανάμεσα στο να έχω ένα πρόβλημα και να λύσω ένα πρόβλημα. Εγώ ήθελα να το λύσω», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπενφίκα.

Ο 29χρονος πορτιέρο φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα σε 255 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags