Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ... φωτιά από Βραζιλία - "Ελκυστική πρόταση του Ολυμπιακού για τον..." - Έχει ακουστεί ξανά (ΦΩΤΟ)
| 2023-09-28 23:26:00

Ρεπορτάζ-φωτιά από Βραζιλία - Τρέχει για μεταγραφή στο... 90' ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-φωτιά από Βραζιλία - Τρέχει για μεταγραφή στο... 90' ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί οι μεταγραφές στη χώρα μας να είναι ανοιχτές μόνο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές, όμως δημοσιογράφος από τη Βραζιλία αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση για έμπειρο εξτρέμ.

Μπρούνο Ενρίκε: Μπορεί πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό να ασχολούνται μόνο με τα αγωνιστικά όμως Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν στα υπόψιν τους τον εξτρέμ της Φλαμένγκο και μάλιστα έχουν κάνει ελκυστική πρόταση για να τον αποκτήσουν, παίκτη που ασχολήθηκαν και στο παρελθόν.

"Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένει ο Μπρούνο Ενρίκε. Ο σύλλογος ήρθε σε επαφή με τους εκπροσώπους του παίκτη τις τελευταίες ώρες, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για έναρξη διαπραγματεύσεις και παρουσίασε μια ελκυστική πρόταση.

Η Φλαμένγκο διέκοψε τις συζητήσεις για την ανανέωση του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, με τον παίκτη να μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει.

Πέραν της ελληνικής ομάδας, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Παλμέιρας, Σάο Πάολο και Γκρέμιο
", αναφέρει το δημοσίευμα του Γκιλιέρμε Σίλβα για τον Μπρούνο Ενρίκε, που είναι 33 ετών και έχει μετρήσει 78 γκολ και 44 ασίστ σε 195 συμμετοχές με τη φανέλα της Φλαμένγκο, την οποία φορά από το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός και στην Τρίπολη - Σύνθημα για τους Κροάτες χούλιγκαν από ΠΑΟ - Γιούχα στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags