Facebook Pixel Κάρλος Τέβες: Συγκλονίζει ο Τέβες! "Τρεις παίκτες στην Ιντεπεντιέντε δεν ξέρουν να προσθέτουν ή να αφαιρούν..." (ΦΩΤΟ)
| 2023-10-11 02:00:00

Συγκλονίζει ο Τέβες! "Τρεις παίκτες στην Ιντεπεντιέντε δεν ξέρουν να προσθέτουν ή να αφαιρούν..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει ο Τέβες! "Τρεις παίκτες στην Ιντεπεντιέντε δεν ξέρουν να προσθέτουν ή να αφαιρούν..." (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες δηλώσεις από τον Αργεντίνο τεχνικό που ανέφερε ότι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας του δεν ξέρουν να κάνουν πρόσθεση ή αφαίρεση ενώ παίζουν στην πρώτη ομάδα.

Κάρλος Τέβες: Συγκλόνισε στις δηλώσεις του ο Αργεντίνος τεχνικός της Ιντεπετιέντε, που είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, πίσω από την Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος αναφερόμενος στην φτώχεια που υπάρχει στην χώρα, αποκάλυψε πως υπάρχουν νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν να κάνουν πρόσθεση ή αφαίρεση και την ομάδα να προσπαθεί να τους παρέχει τα απαραίτητα.

«Τρία από τα παιδιά που έχουμε σήμερα στην Ιντεπεντιέντε, μου είπαν πως δεν ξέρουν να κάνουν πρόσθεση ή αφαίρεση, ενώ παίζουν στην πρώτη ομάδα.

Υπάρχει φτώχεια. Μπορούμε να παρέχουμε στα παιδιά φαγητό, μπορούμε να τα βοηθήσουμε σε πολλά πράγματα, αλλά με τη μελέτη πρέπει να ξέρουν να αμύνονται, να ξέρουν να διαβάζουν αυτά που υπογράφουν.

Οργανώνουμε ένα έργο με την ομάδα με στόχο να τους έχουμε έναν δάσκαλο και μετά την προπόνηση να μπορούν να περάσουν δύο ώρες μελετώντας», είπε ο Κάρλος Τέβες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτόν "σκοτώνονται" οι Big-4: H καριέρα με βοήθεια του πεθερού του και οι απειλές θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags