Facebook Pixel Η συγκλονιστική ιστορία πρώην παίκτη της Ρεάλ: "Έπινα κάθε μέρα αλκοόλ μέχρι που..."
| 2023-11-01 23:19:00

Η συγκλονιστική ιστορία πρώην παίκτη της Ρεάλ: "Έπινα κάθε μέρα αλκοόλ μέχρι που..."

Του Γιώργου Βροντάκη
Η συγκλονιστική ιστορία πρώην παίκτη της Ρεάλ: "Έπινα κάθε μέρα αλκοόλ μέχρι που..."

Ο παλαίμαχος άσος με καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης των galacticos, ήταν βαθιά εθισμένος στο ποτό μέχρι που βρέθηκε προ των θυρών του θανάτου!

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης τον ξεφορτώθηκε όταν κατάλαβε ότι το αλκοόλ τον κατέστρεφε. Κάποτε, ήταν ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στον κόσμο, ο Σισίνιο, παραδέχτηκε το 2020 ότι στις καλύτερες μέρες της καριέρας του είχε σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ.

Στη Ρεάλ των Galacticos

Ο Βραζιλιάνος πήγε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ως αντικαταστάτης του θρυλικού, Μίτσελ Σαλγάδο, αλλά ποτέ δεν δικαίωσε τα χρήματα που επενδύθηκαν για αυτόν.

Ο 36χρονος, πλέον, παλαίμαχος άσος είχε ξεκινήσει το ποτό από την ηλικία 13-14 χρονών, όταν ήταν στη Μποταφόγκο. «Μου είπαν ότι η μπύρα είναι καλή, ότι είναι θρεπτική. Και όταν άρχισα να πίνω... έπινα πολύ, και δεν σταμάτησα μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Ήμουν αλκοολικός για σχεδόν 20 χρόνια, πίνοντας 10-12 μπύρες την ημέρα», είπε ο Σισίνιο.

«Εξαιτίας του αλκοόλ έχασα και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο»

Μόλις ο Βραζιλιάνος άσος κέρδισε τα πρώτα του σοβαρά χρήματα, υπογράφοντας στην Ατλέτικο Μινέιρο, τότε άρχισε να πίνει τα πάντα. Δεν κάπνιζε αν δεν έπινα και το πρόβλημα ήταν ότι έπινε κάθε μέρα. Όμως, απαλλάχθηκε από τον εθισμό του το 2017.

«Εξαιτίας του αλκοόλ έχασα και την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Πάει η χαρά της εξόδου στο γήπεδο, έφυγε η μαγεία. Αντίθετα, όλα ήταν απογοήτευση γιατί παρά το ταλέντο μου, δεν μπορούσα να παίξω όπως ξέρω. Φυσικά και δεν το έκανα. Το αλκοόλ και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν μπορούν να πάνε μαζί. Έπαιξα για τη Ρεάλ, ήμουν στους galacticos και ήμουν δυστυχισμένος! Τα χειρότερα ήταν εκείνα τα 5 χρόνια που μετακόμισα από τη Ρεάλ στη Ρόμα, από το 2007-2012» ανέφερε.

Η σωτηρία του ήταν αγάπη για τη γυναίκα του παρά για το ποτό.

«Αυτή με έσωσε. Η Μαριάνα με βοήθησε να παρατήσω τα μπουκάλια. Παντρευτήκαμε και το πιο έξυπνο πράγμα που έκανα στη ζωή μου ήταν όταν της είπα «Εσύ διαχειρίζεσαι τα οικονομικά. Θα βγάλω λεφτά και εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Δόξα τω Θεώ.Ακόμα και όταν έπινα έδινα πολλά χρήματα στον πατέρα μου. Τα κράτησε και μου τα επέστρεψε όταν έγινα καλύτερα. Χάρη σε αυτόν και τη σύζυγό μου, σήμερα έχω μια άνετη οικονομική κατάσταση», κατέληξε ο Σισίνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags