Facebook Pixel Sportdog.gr | Προπονητής ξεκίνησε στην 11άδα έναν 17χρονο και τον έκανε αλλαγή στα 45 δευτερόλεπτα
| 2023-11-07 15:23:00

Προπονητής ξεκίνησε στην 11άδα έναν 17χρονο και τον έκανε αλλαγή στα 45 δευτερόλεπτα

Προπονητής ξεκίνησε στην 11άδα έναν 17χρονο και τον έκανε αλλαγή στα 45 δευτερόλεπτα

Απίστευτο και όμως αληθινό. Είχε τακτική!

Ένα περίεργο σκηνικό έρχεται από το σλοβενικό ποδόσφαιρο, αφού στο ματς της Ρογκάσγκα με την Κόπερ, αγωνίστηκε ως βασικός ο 17χρονος, Λούκα Ζάβμπι. Ο ανήλικος πήρε ευκαιρία από το πρώτο λεπτό, καθώς έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα των Ανδρών, αλλά η χαρά του κράτησε μόλις για 45 δευτερόλεπτα.

Ο προπονητής τον έκανε αλλαγή πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό και στο παιχνίδι μπήκε ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Γκάμπριελ Γκρόζνιτσα, ο οποίος βρίσκεται εκεί ως δανεικός από τη Λοκομοτίβα.

«Έσπασε» έναν κανόνα

Ο τεχνικός Σάφετ Χάτζιτς βρήκε αυτόν τον τρόπο για να παρακάμψει έναν κανόνα του σλοβενικού ποδοσφαίρου. Δηλαδή, η Ομοσπονδία εισήγαγε έναν κανόνα σύμφωνα με τον οποίο οι παίκτες της πρώτης κατηγορίας πρέπει να ξεκινούν τον αγώνα με έναν νεαρό εγχώριο παίκτη και σε αυτή την περίπτωση ο Κόπερ αποφάσισε τον Ζάβμπι.

Δυστυχώς, στον νεαρό δόθηκε η ευκαιρία μόνο για να ικανοποιήσει τον κανόνα και όχι ως επιβράβευση για τον κόπο και την αφοσίωση τους στις προπονήσεις. Σίγουρα όλα αυτά είχαν συμφωνηθεί εκ των προτέρων, αλλά το ντεμπούτο του δεν θα είναι μια καλή ανάμνηση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags