Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Νέο δημοσίευμα... φωτιά για Μαρινάκη και Ρίο Άβε - Προαναγγέλλει εξελίξεις!
| 2023-11-15 22:24:00

Νέο δημοσίευμα... φωτιά για Μαρινάκη και Ρίο Άβε - Προαναγγέλλει εξελίξεις!

Sportdog Team
Νέο δημοσίευμα... φωτιά για Μαρινάκη και Ρίο Άβε - Προαναγγέλλει εξελίξεις!

Τι συμβαίνει με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και τι γράφουν οι Πορτογάλοι τις τελευταίες ώρες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται διατεθειμένος να επενδύσει στη Ρίο Άβε, με τη "Record" να προαναγγέλλει άμεσες εξελίξεις στην υπόθεση.

Το νέο ρεπορτάζ του πορτογαλικού Μέσου αναφέρει ότι η πρόεδρος του συλλόγου της Liga Portugal, Αλεξαντρίνα Κρους, αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στο τρέχον διοικητικό συμβούλιο της Ρίο Άβε την ερχόμενη Κυριακή (19/11), έτσι ώστε να αποφασιστεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.

«Η είσοδος του Έλληνα μεγιστάνα, που θα εγκριθεί από τους εταίρους της Ρίο Άβε, θα φέρει άμεσες και έμμεσες επενδύσεις. Οι άνθρωποι του συλλόγου είναι ικανοποιημένοι με την πρόταση, την οποία θεωρούν εξαιρετική και η οποία θα επιτρέψει την οικονομική βιωσιμότητα της Ρίο Άβε, με την εγγύηση ότι αυτή θα διατηρήσει την ταυτότητά της, τους ανθρώπους της και ολόκληρο τον τρόπο εργασίας που έχει εφαρμοστεί τα τελευταία χρόνια.

Θα υπάρχει φυσικά στενή παρακολούθηση από τον Μαρινάκη, αλλά με τη Ρίο Άβε να έχει τη δική της διαχειριστική επιτροπή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ήδη διαπραγματευτεί μια πιθανή επένδυση στην Πάσος Φερέιρα, αλλά αυτή η διαδικασία δεν κατέληξε ποτέ σε λευκό καπνό»
, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του πορτογαλικού Μέσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8 εκατ. για τον… νέο Σαβιόλα ο Ολυμπιακός - "Γρήγορος φορ περιοχής - Έρχεται για να πουληθεί πολύ ακριβά"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags