Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Απίστευτο σκηνικό στο Αργεντινή - Ουρουγουάη! Ο Μέσι έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-17 17:14:00

Απίστευτο σκηνικό στο Αργεντινή - Ουρουγουάη! Ο Μέσι έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο σκηνικό στο Αργεντινή - Ουρουγουάη! Ο Μέσι έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια ήταν η ένταση στο ντέρμπι της Νοτίου Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ μάλιστα να πιάνει από το λαιμό αντίπαλό του.

Λιονέλ Μέσι: Απίστευτες καταστάσεις στο Αργεντινή - Ουρουγουάη, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν στο 19ο λεπτό μετά από μια κόντρα απειλήθηκε γενική σύρραξη, με τον σούπερ σταρ της Αλμπισελέστε να παρεμβαίνει και να πιάνει από τον λαιμό τον Ματίας Ολιβέιρα, χωρίς να τιμωρείται ούτε με κίτρινη κάρτα.

Η ένταση δεν σταμάτησε εκεί μιας και ο Μανουέλ Ουγκάρτε είχε άλλο επεισόδιο με τον  Ροντρίγκο Ντε Πολ, με τον παίκτης της Παρί να κάνει έκανε χειρονομία στον άσο της Ατλέτικο και στα χείλη του αρκετοί διάβασαν να λέει «σταμάτα να παίρνεις π@@ες στον Μέσι!».

Μετά το τέλος του αγώνα ο σούπερ σταρ της Αργεντινής έδωσε απαντήσεις για όσα έγιναν: «Προτιμώ να μην πω όσα σκέφτομαι, αλλά αυτά τα νέα παιδιά πρέπει να μάθουν να σέβονται. Είναι κρίμα, γιατί έχουν πράγματι μια πολύ καλή φουρνιά. Πρέπει όμως να δείχνουν σεβασμό, γιατί αυτά τα παιχνίδια πάντα είχαν ένταση και ήταν σκληρά, αλλά πάντα ο ένας σεβόταν τον άλλον», είπε ο Λιονέλ Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση του Ναν που άρεσε στον Αταμάν εν όψει Βίρτους - Στο ΟΑΚΑ πρώην... κλεισμένος του ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags