Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπάρχει και άλλος Μπέλινγχαμ: Ο αδερφός του Τζουντ που γράφει τη δική του ιστορία
| 2023-11-20 18:01:00

Υπάρχει και άλλος Μπέλινγχαμ: Ο αδερφός του Τζουντ που γράφει τη δική του ιστορία

Του Γιώργου Βροντάκη
Υπάρχει και άλλος Μπέλινγχαμ: Ο αδερφός του Τζουντ που γράφει τη δική του ιστορία

Ο Τζομπ δεν είναι απλώς «ο άλλος Μπέλινγχαμ και ήδη αρκετές ομάδες της Ευρώπης παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ορισμένα επώνυμα στο ποδόσφαιρο είναι βαριά και μερικές φορές μπορεί να διακινδυνεύσουν να θέσουν σε κίνδυνο μια καριέρα που έχει ήδη ξεκινήσει. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε πατεράδες που αφήνουν μια βαριά κληρονομιά να αντιμετωπίσουν, αλλά υπάρχουν και οι αδερφοί.

Ειδικά αν ο αδερφός είναι ο Τζουντ Μπέλινγχαμ με μια αστραφτερή διαδρομή που οδηγεί σε ακόμα πιο άβολες συγκρίσεις. Ο Τζομπ είναι ένας πολύ επιθετικός μέσος, ένα καθαρό δεκάρι, παρόλο που έχει επιλέξει το νούμερο 7 στη φανέλα, και αυτός, όπως και ο Τζουντ, και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του ιστορία στο Μπέρμιγχαμ.

Από τους πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές

Πολλές ομοιότητες σημαίνουν πολλές πιέσεις, στις οποίες ο 18χρονος αποφάσισε να απαντήσει σθεναρά με μια μεταγραφή στη Σάντερλαντ το καλοκαίρι. Ο Τζομπ θέλει να οικοδομήσει την ταυτότητά του, την προσωπική του κληρονομιά: να μην είναι απλώς ο αδερφός του Τζουντ, να είναι ο εαυτός του.

Η ποιότητα και η τεχνική είναι το σήμα κατατεθέν του, σε συνδυασμό με τη φυσική δομή και τις αθλητικές ικανότητες. Πρόκειται για ένα πακέτο που ήδη από πέρυσι του επέτρεψε να συμπεριληφθεί στη λίστα με τους πιο πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2005 στον κόσμο.

Ένα ταλέντο που αναγνωρίζεται όχι μόνο από τους προπονητές αλλά και από εκείνους που, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, τον έχουν δει να μεγαλώνει.

Οι «σειρήνες» από Ιταλία, Γερμανία και Ιταλία

Η  Σάντερλαντ τον απέκτησε από τη Μπέρμιγχαμ για λιγότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ προορίζεται να ανταμειφθεί με την αξία της τιμής του 18χρονου να αυξάνεται εβδομάδα με την εβδομάδα. Επίσης, γιατί με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται και οι μνηστήρες για τον επιθετικό χαφ. Μίλαν και Ρόμα φαίνονται να τον παρακολουθούν, ενώ η Νιούκαστλ και η Τότεναμ τον γλυκοκοιτάζουν. Βλέμματα έχει και από την Μπουντεσλίγκα και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όλα συμβαίνουν στο γήπεδο και από εκεί ο Τζομπ χτίζει την ιστορία του: να αποδείξει ότι δεν είναι απλώς «ο άλλος Μπέλινγχαμ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags