Facebook Pixel Ελλάδα - Γαλλία: Ο Γκριεζμάν Ιωαννίδη αλλά πέταξε και "καρφιά" - Για ποια φάση διαμαρτύρεται! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-22 00:32:00

Ο Γκριεζμάν αποθέωσε Ιωαννίδη αλλά πέταξε και "καρφιά" - Για ποια φάση διαμαρτύρεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Γκριεζμάν αποθέωσε Ιωαννίδη αλλά πέταξε και "καρφιά" - Για ποια φάση διαμαρτύρεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα παράπονα του αρχηγού των Γάλλων μετά το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τα εγκώμιά του για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ελλάδα - Γαλλία: Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη για την εμφάνισή του, ωστόσο έστρεψα τα... βέλη του στην UEFA για την απουσία goal line technology, με αφορμή την αμφισβητούμενη φάση με το δοκάρι των Γάλλων στα τελευταία λεπτά.

 

«Δεν υπήρχε goal line technology έτσι; Η UEFA έχει πολλά λεφτά, αλλά δεν καταφέρνει να τα βάζει όλα όπως πρέπει, ώστε να ξέρουμε αν υπήρχε στην συγκεκριμένη φάση στο τέλος ένα γκολ ή όχι. Αν θέλουν να παίζουμε περισσότερα απχινίδια, τους ζητάμε ακόμα περισσότερη τεχνολογία», δήλωσε ο Γκριεζμάν σε γαλλικά ΜΜΕ και πρόσθεσε:

«Ο επιθετικός τους (σ.σ. Ιωαννίδης) μας προκάλεσε πολλά προβλήματα. Ξέραμε ότι θα τον έψαχναν στις κόντρα επιθέσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όμως γυρίσαμε κάπως μουδιασμένοι στην επανάληψη. Ο απολογισμός. Νομίζω είναι μία πολύ θετική χρονιά. Έχουμε την ομάδα να πάμε πολύ μακριά στο Euro. Ας προετοιμαστούμε καλά και ας τα δώσουμε όλα στο γήπεδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Respect στους κάφρους - Ντράπηκε και η ντροπή No2 στη Φιλαδέλφεια - Αφήστε έστω την Εθνική ρε απίθανοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags