Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό ο Κοστίνια, αλλά...: "Όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League"
| 2023-12-14 15:42:00

Δεν επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό ο Κοστίνια, αλλά...: "Όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League"

Sportdog Team
Δεν επιβεβαίωσε για Ολυμπιακό ο Κοστίνια, αλλά...: "Όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League"

Ο δεξιός μπακ της Ρίο Άβε φαίνεται πως έχει κλείσει για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, αλλά δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει.

Ο Κοστίνια κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για του χρόνου, αλλά τα άνοιξε μόνο για τη φετινή σεζόν, όπου θα παραμείνει στη Ρίο Άβε.

«Είμαι συγκεντρωμένος στη Ρίο Άβε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, εκτός από το ότι θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά, θα φανεί εάν μείνω για μία ακόμη ή τρεις σεζόν. Όσο βρίσκομαι εδώ θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και έπειτα ίσως κάνω αυτό το βήμα. Τέτοια νέα για το όνομα μου είναι λογικά και δείχνουν πως έχω κάνει καλή δουλειά στη Ρίο Άβε. Είναι μια ατομική αναγνώριση. Είναι όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», είπε ο Κοστίνια. 

Ο Πορτογάλος αμυντικός μετράει 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δέκα γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags