Facebook Pixel Φοβερές αποκαλύψεις Πίρλο για Φατίχ Τερίμ - "Είχε... τρελό μεταφραστή - Δεν καταλαβαίναμε τίποτα από την τακτική..."
| 2023-12-27 18:47:00

Φοβερές αποκαλύψεις Πίρλο για Τερίμ - "Είχε... τρελό μεταφραστή - Δεν καταλαβαίναμε τίποτα από την τακτική..."

Sportdog Team
Φοβερές αποκαλύψεις Πίρλο για Τερίμ - "Είχε... τρελό μεταφραστή - Δεν καταλαβαίναμε τίποτα από την τακτική..."

Ο Αντρέα Πίρλο είχε αφιερώσει στην αυτοβιογραφία του ένα απολαυστικό κεφάλαιο για τον Φατίχ Τερίμ και τη συνύπαρξή τους στη Μίλαν.

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Μίλαν, στην οποία συνυπήρξε με τον Αντρέα Πίρλο το 2001.

Ο παλαίμαχος Ιταλός παίκτης και νυν προπονητής είχε αφιερώσει στην αυτοβιογραφία του ένα κεφάλαιο για την εποχή Τερίμ στη Μίλαν, με τα όσα περιγράφει να είναι απολαυστικά!

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αντρέα Πίρλο:

«Συνεργαστήκαμε μόνο για δύο μήνες. Είχα πολύ καλά συναισθήματα απέναντι του. Δεν θυμάμαι τι έγραψα στο βιβλίο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως ίσως έγινε λάθος μετάφραση στην Τουρκία», τόνισε αρχικά ο Πίρλο, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες από την σύντομη καριέρα του Τερίμ στη Μίλαν.

«Είχε έναν τρελό μεταφραστή που αποτελούσε την σκιά του. Παθιασμένες ομιλίες διάρκειας πέντε λεπτών μεταφράζονταν σε πέντε δευτερόλεπτα. Σε κάποια φάση ο μεταφραστής συμβούλεψε τον Τερίμ να διακόψει την επικοινωνία του με τα media.

Ο Φατίχ Τερίμ ανέλυε την τακτική του σε ένα πινακάκι. Με καλούσε πριν το παιχνίδι και μου έλεγε: 'Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για τους οπαδούς μας. Βρίσκεσαι στο κέντρο και πρέπει να κάνεις το παιχνίδι'. Ο μεταφραστής όμως τα έλεγε διαφορετικά.



Οι συναντήσεις του με τους παίκτες ειδικά τις πρώτες μέρες ήταν αξέχαστες. Ο Τερίμ έπαιρνε την κιμωλία και σχεδίαζε 11 κύκλους στον πίνακα. Κάθε κύκλος αντιπροσώπευε ένα παίκτη.

Κατά την διάρκεια της ανάλυσης του πλάνου, ο πίνακας με την τακτική ήταν γεμάτος από βέλη και μουντζούρες. Ήταν αδύνατο να καταλάβουμε που αντιστοιχεί ο κάθε κύκλος. Έτσι δεν ξεχωρίζαμε παίκτες και θέσεις μεταξύ μας. Υπήρχε ένα χάος, όπου μόνο ο τερματοφύλακας ήταν σίγουρος για τη θέση του.

Κατά την διάρκεια του μίτινγκ, έδειχνε τον ένα κύκλο και έλεγε: 'Κοστακούρτα πρέπει να είσαι ακριβώς εδώ'.

Μια μέρα δεν άντεξα και του είπα: 'Μα κόουτς, είπες πως ήμουν εγώ στον κύκλο και όχι ο Κοστακούρτα'.

Η κατάσταση έγινε χειρότερη όταν άρχισε να μπερδεύει τους κύκλους στην αμυντική ζώνη με τους επιθετικούς. Ήταν μια κατάσταση την οποία αντιμετωπίζαμε με χιούμορ. Αναρωτιέμαι εάν το έκανε αυτό για να πραγματοποιήσει το όνειρο του Μπερλουσκόνι με σύστημα σε διάταξη 2-4-4».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υπόσχεση Αλαφούζου σε Τερίμ - 4 δυνατές μεταγραφές "δώρο" για την 11αδα - Εξελίξεις με Μπακασέτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags