Ο Ράφα Μιρ δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στη Σεβίλλη και όπως φαίνεται θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί έντονα το καλοκαίρι για την απόκτηση του.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει παίξει ελάχιστα και άσχημα μέχρι στιγμής στη σεζόν και η οργή των φιλάθλων της Σεβίλλης έχει αποτυπωθεί στα social media του ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης δεν απέφυγε να απαντήσει στους επικριτές του.

Στο πλαίσιο ενός διαφημιστικού σποτ με πρωταγωνιστή τον ίδιο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram. Ένας θαυμαστής χρησιμοποίησε ειρωνεία για να πει στον παίκτη «είναι σκάνδαλο να βλέπεις πώς παίζεις», ο Ράφα Μιρ απάντησε με τον ίδιο τρόπο: «Και δεν έχω παίξει σχεδόν καθόλου, φανταστείτε όταν με έβαλαν λίγο».

Δεν σταμάτησε εκεί, αφού το θέμα πήρε φωτιά και όταν ένας άλλος οπαδός του είπε ότι αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να σκοράρει, ο Ράφα Μιρ χρησιμοποίησε σαρκασμό: «Έχω περισσότερα λεπτά και ρυθμό στην κουζίνα παρά στο γήπεδο».

Η σχέση του Ράφα Μιρ και της Σεβίλλης ήταν καταδικασμένη να τελειώσει το καλοκαίρι. Ο παίκτης ήθελε να φύγει και στόχος του ήταν να πάει στη Βαλένθια. 

Τώρα, τον Ιανουάριο, όλα δείχνουν να έχουν στόχο να χωρίσουν τα μονοπάτια του Μιρ και της Σεβίλλης. Ο Ράφα Μιρ έχει συμμετάσχει σε 17 παιχνίδια, αν και έχει παίξει μόλις 453 λεπτά στα οποία έχει πετύχει δύο γκολ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Mir