Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκάνδαλο στο Κόπα Άφρικα: Παίκτης δήλωσε πως γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του!
| 2024-01-10 12:27:00

Σκάνδαλο στο Κόπα Άφρικα: Παίκτης δήλωσε πως γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του!

Sportdog Team
Σκάνδαλο στο Κόπα Άφρικα: Παίκτης δήλωσε πως γεννήθηκε τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του!

Το τελευταίο σκάνδαλο ψεύτικων ηλικιών στο ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν αμφιβολίες στο CAF για την αληθινή ταυτότητα και ηλικία του Γκουελόρ Κάνγκα, διεθνούς ποδοσφαιριστή με το Κονγκό και αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Συνομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί 64 φορές με την Γκαμπόν, να αποδείξει την ηλικία του πριν ξεκινήσει το Κύπελλο Αφρικής. Ο Κάνγκα αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα από το 2020 είναι επίσημα 33 ετών .

Η εφημερίδα «Record» δημοσιεύει ότι το CAF του ζήτησε να διευκρινίσει πώς, σύμφωνα με τα έγγραφα που χειρίζονται, ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε... τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του!

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό κατήγγειλε ότι ο Γκουελό Κάνγκα θα μπορούσε πραγματικά να είναι ο Κιακού- Κιακού Κιάνγκα. Τα έγγραφα που παρουσίασε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκαμπόν, συμπεριλαμβανομένου του διαβατηρίου του, διασφαλίζουν ότι ο μέσος γεννήθηκε στο Ογέμ (Γκαμπόν) την 1η Σεπτεμβρίου 1990.

Η Ομοσπονδία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό κατήγγειλε το 2021 ότι ο Γκουελόρ Κάνγκα είναι ο Κιακού-Κιακού Κιάνγκα, ένας ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1985 στην Κινσάσα του Κονγκό.

Η έρευνα σχετικά με αυτήν την καταγγελία αποκάλυψε ότι η μητέρα του Γκουελόρ είχε πεθάνει στις αρχές του 1986, περίπου τέσσερις χρόνια μετά την υποτιθέμενη γέννηση του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags