Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα από κυνηγό!
| 2024-01-10 14:58:00

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα από κυνηγό!

Του Γιώργου Βροντάκη
Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα από κυνηγό!

Ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το ποδόσφαιρο, όπως κάθε άθλημα, συνδέεται με μεγαλύτερο ή μικρότερο κίνδυνο απώλειας υγείας, και σε ακραίες περιπτώσεις ακόμη και ζωής, αν και οι τραυματισμοί στο γήπεδο είναι εξαιρετικά σπάνια η άμεση αιτία αυτού.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να περιμένει κανείς ότι θα... πυροβολούσαν ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα! Ακριβώς μια τέτοια κατάσταση σημειώθηκε πρόσφατα, και οι υπηρεσίες υποπτεύονται... κυνηγό.

Αυτό που συνέβη στην Ιρλανδία είναι απίστευτο, αφού ένας από τους ποδοσφαιριστές έπεσε στον αγωνιστικό χώρο μετά από πυροβολισμό με όπλο! Η όλη κατάσταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Rearcross FC και Ballymackey FC. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας παίκτης των γηπεδούχων έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ουρλιάζοντας, αλλά δεν οφειλόταν σε τραυματισμό ή φάουλ του αντιπάλου.

Γρήγορα αποδείχθηκε ότι ο 32χρονος είχε... πυροβοληθεί στο χέρι και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς, γρήγορα αποδείχθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν πολύ σοβαρό - οι γιατροί αφαίρεσαν τη σφαίρα από το χέρι του παίκτη και του έδωσαν εξιτήριο, αφού η ζωή του δεν κινδύνευε. Η ιρλανδική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για αυτή την υπόθεση και οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν σε έναν κυνηγό που μπορεί να πυροβόλησε κατά λάθος τον ποδοσφαιριστή ενώ κυνηγούσε κοντά στο γήπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags