Facebook Pixel Sportdog.gr | Το βράδυ που ο Γκριεζμάν έγινε για τα καλά θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης (BINTEO)
| 2024-01-11 13:57:00

Το βράδυ που ο Γκριεζμάν έγινε για τα καλά θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης (BINTEO)

Του Γιώργου Βροντάκη
Το βράδυ που ο Γκριεζμάν έγινε για τα καλά θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης (BINTEO)

O Αντουάν Γκριεζμάν έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο και πήγε τον μύθο του λίγο πιο πέρα, παρά τον αποκλεισμό της ομάδας του.

Ο Γάλλος επιθετικός σκοράροντας εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Ισπανικού Σούπερ Καπ, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ατλέτικο Μαδρίτης, με 174 γκολ ξεπερνώντας τον Λουίς Αραγονές.

Στο τοπικό ντέρμπι με την Χετάφε για τη LaLiga η Ατλέτικο έφερε ισοπαλία με 3-3 στο Γουάντα Μετροπολιτάνο με τον Αντουάν Γκριεζμάν να σκοράρει δύο φορές. Ο Γάλλος άνοιξε το σκορ στο 44΄  με προβολή και στο 69΄ ευστόχησε σε πέναλτι πετυχαίνοντας ένα ιστορικό γκολ, αφού έφτασε τα 173 με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του πρώτου σκόρερ της ομάδας Λουίς Αραγονές.

Ομως, δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί μια καλύτερη αφίσα για να γίνει 1ος σκόρερ πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό γκολ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο απολογισμός των τερμάτων του με την Ατλέτικο έχει ως εξής: 123 στη La Liga, 13 στο Copa del Rey, 37 στα Κύπελλα Ευρώπης και 1 στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags