Facebook Pixel Η Ατλέτικο πήρε ρεβάνς από τη Ρεάλ Μαδρίτης με ’’σφραγίδα’’ Γκριεζμάν σε φοβερή ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2024-01-19 01:11:00

Η Ατλέτικο πήρε ρεβάνς από τη Ρεάλ Μαδρίτης με ’’σφραγίδα’’ Γκριεζμάν σε φοβερή ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Ατλέτικο πήρε ρεβάνς από τη Ρεάλ Μαδρίτης με ’’σφραγίδα’’ Γκριεζμάν σε φοβερή ματσάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Σιμεόνε πήρε επική πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας χάρη στον τρομερό Γκριεζμάν.

Εκδίκηση για το χαμένο Σούπερ Καπ πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης από τη συμπολίτισσα Ρεάλ στο Κύπελλο Ισπανίας, με τον Γκριεζμάν να στέλνει την ομάδα του στους ''8'' χάρη στο τέρμα του για το 4-2!

Ο Λίνο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν και πρόλαβε τον Λούνιν για το 1-0. Η Ρεάλ δεν τα παράτησε μετά το τέρμα που δέχθηκε και ισοφάρισε αμέσως. Στο 45+1' ο Μόντριτς εκτέλεσε φάουλ, Όμπλακ ''ζύγισε'' λάθος τη φάση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σιμεόνε πήραν εκ νέου προβάδισμα, όταν ο Μοράτα στο 57ο λεπτό σημείωσε το 2-1 προ κενής εστίας. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν ξανά και στο 82' ο Χοσέλου έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία μετά από πάσα του Μπέλιγχαμ.

Στον έξτρα χρόνο, ο Λιορέντε δεν μπόρεσε να βρεί δίχτυα με τον Λουνίν να του αρνείται το γκολ όμως ο Γκριεζμάν δε λάθεψε. Με εντυπωσιακή κούρσα στο 100ο λεπτό του ντέρμπι ''εκτέλεσε'' τη Ρεάλ και έγραψε το 3-2! Ο Ρικέλμε στο 119' έβαλε και το... γλυκό για το τελικό 4-2 και η Ρεάλ έμεινε εκτός διοργάνωσης, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βίτσελ, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε (98' Μπάριος), Ντε Πολ (105' Αθπιλικουέτα), Κόκε, Σαούλ (56' Μολίνα), Λίνο (90+2' Ρικέλμε), Μοράτα (98' Ντεπάι), Γκριεζμάν

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο (105' Γκαρθία), Μεντί (66' Ντίαθ), Βαλβέρδε (73' Τσουαμενί), Καμαβινγκά (105' Θεμπάγιος), Μόντριτς (66' Κρόος), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (80' Χοσέλου), Βινίσιους

Δείτε τα τέρματα του ματς:

 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags