Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γκιγκς είχε ερωτικές σχέσεις με την γυναίκα του αδερφού του και προσπάθησε να αποπλανήσει τη πεθερά του
| 2024-02-01 10:49:00

Ο Γκιγκς είχε ερωτικές σχέσεις με την γυναίκα του αδερφού του και προσπάθησε να αποπλανήσει τη πεθερά του

Sportdog Team
Ο Γκιγκς είχε ερωτικές σχέσεις με την γυναίκα του αδερφού του και προσπάθησε να αποπλανήσει τη πεθερά του

Αρπακτικό των γυναικών και εθισμένος με το σεξ ο Ουαλός πρώην μεσοεπιθετικός.

Ο Ρόντρι Γκιγκς μίλησε για την προδοσία πριν από μια δεκαετία από τον αδερφό του Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος είχε ρομαντική σχέση με τη γυναίκα του.

Ο αδερφός του θρυλικού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, αποκάλυψε ιστορίες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη φήμη του 50χρονου Ουαλού πρώην ποδοσφαιριστή.

Η ιδιωτική ζωή του Ράιαν Γκιγκς χτύπησε τα βρετανικά ταμπλόιντ το 2011, όταν ήταν παντρεμένος με τη Στέισι Κουκ και είχε σχέση 8 ετών με τη γυναίκα του αδερφού του, Νατάσα Λεβέρ .

Η Νατάσα και ο Ράιαν είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις σε δωμάτια ξενοδοχείου και άδεια ακίνητα στα οποία είχε πρόσβαση μέσω της δουλειάς της ως κτηματομεσίτρια.

Σε συνέντευξή του σε κανάλι YouTube, ο Ρόντρι καταγγέλλει ότι η μητέρα του πήρε το μέρος του Ράιαν, παρόλο που αυτός ήταν θύμα της κατάστασης.

«Το μόνο που προσπάθησα να γίνω είναι καλός πατέρας και σύζυγος και είμαι απλώς ένας ηλίθιος», είπε ο Ρόντρι Γκιγκς, ο οποίος αρνήθηκε ότι είχε πουλήσει την ιστορία της απιστίας της γυναίκας του με τον αδελφό του στον Τύπο.

Ο Ράιαν Γκιγκς είχε σχέση οκτώ ετών με τη σύντροφο του αδερφού του και προσπάθησε να αποπλανήσει τη μητέρα της κουνιάδας του. Ο Ράιαν Γκιγκς συνελήφθη τον Νοέμβριο του 2020 ως ύποπτος για δύο κατηγορίες επίθεσης εναντίον της πρώην συντρόφου του Κέιτ Γκρέβιλ και της αδελφής της Έμμα, αλλλα αθωώθηκε τον Ιούλιο του 2023 .

Το 2011 ο Ράιαν πρόσφερε στον αδερφό του  280.000 ευρώ για να μείνει ήσυχος και να σταματήσει να εκπέμπει δημόσια τα μυστικά του υπνοδωματίου του. Την ίδια χρονιά η «Daily Mirror» δημοσίευσε ότι ο Γκιγκς προσπάθησε να αποπλανήσει τη Λορέν Λεβέρ, τη μητέρα της κουνιάδας του Νατάσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags