Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτός είναι ο... εκλεκτός Σαββίδη για πρόεδρος της ΕΠΟ"
| 2024-02-23 13:26:00

"Αυτός είναι ο... εκλεκτός Σαββίδη για πρόεδρος της ΕΠΟ - Η UEFA θα καταργήσει τον νόμο της κυβέρνησης"

Sportdog Team
"Αυτός είναι ο... εκλεκτός Σαββίδη για πρόεδρος της ΕΠΟ - Η UEFA θα καταργήσει τον νόμο της κυβέρνησης"

Σημαντικές εξελίξεις, εκτός γηπέδου, για τον Δικέφαλο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο! Τι συνέβη με Σαμάτα και την τιμωρία για κλειστή Τούμπα

Την προτίμησή του στην Σερβέτ εξέφρασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αναφορικά με την επικείμενη κλήρωση του ΠΑΟΚ για τους «16» του Conference League.

«Μέρα κλήρωσης η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη ομάδα, που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο είναι η Σεν Ζιλουάζ, με τον Άγιαξ τι να πω ίσως έχει κόμπλεξ όπως δείχνουν τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, όλοι παίζονται, το βασικό αυτό είναι. Πλην των δύο που είπαμε, όλοι οι υπόλοιποι ευπρόσδεκτοι είναι, ας είναι όμως η Σερβέτ. Στην κλήρωση τον ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του, ο Μάκης Γκαγκάτσης και δεν είναι τυχαίο. Αντιθέτως, αυτό το γεγονός μου δείχνει πως θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι έχει προαποφασιστεί στα playoffs της Stoiximan Super League ο «δικέφαλος του Βορρά» να παίξει εντός έδρας στην πρεμιέρα, όπως και ο Ολυμπιακός, για να διευκολυνθούν λόγω της παρουσίας τους στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στα διοικητικά δικαστήρια για την τιμωρία της έδρας του με μια αγωνιστική από την ΔΕΑΒ.

Στα αγωνιστικά, τόνισε ότι ο Τζίμας θα είναι βασικός στο ματς των «ασπρόμαυρων» με τον Παναιτωλικό, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Σαμάτα θα ξεκουραστεί και θα «προστατευθεί» για να ξεπεράσει ότι έγινε την Τετάρτη.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags