Facebook Pixel Youth League: Επική ανατροπή και πρόκριση θρίλερ για Ολυμπιακό στα πέναλτι
| 2024-02-28 17:04:00

Ερυθρόλευκα λιοντάρια στους 8 - Επική ανατροπή και πρόκριση θρίλερ για Ολυμπιακό στα πέναλτι! (Vid)

Sportdog Team
Ερυθρόλευκα λιοντάρια στους 8 - Επική ανατροπή και πρόκριση θρίλερ για Ολυμπιακό στα πέναλτι! (Vid)

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Λανς με 2-0, η Κ19 του Ολυμπιακού ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου πανηγύρισε μεγάλη πρόκριση με 4-2!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση για τους 8 του Youth League, μετά από μεγάλη ανατροπή και νίκη επί της Λανς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η γαλλική ομάδα πήρε προβάδισμα με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Σισουμπά στο 19' και έκανε το 2-0 με τον Φοφανά, όμως οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν.

Στο 58' ο Κωστούλας ευστόχησε σε πέναλτι για να μειώσει σε 2-1, ενώ στο 62' ο τερματοφύλακας των Γάλλων, Ντελμπλάς, έκανε τραγικό λάθος και ο Πνευμονίδης βάζοντας την κόντρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου ο Ολυμπιακός ευστόχησε τέσσερις φορές σε ισάριθμες εκτελέσεις με Μπάκουλα, Κωστούλα, Λιατσικούρα και Τανούλη. Για τους Γάλλους σκόραραν οι Σισουμπά και Γκάνιου, όμως αστόχησαν οι Ντιλιβίντι και Μπερμόν. Ο Τανούλης ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι του Ολυμπιακού, γράφοντας το τελικό 4-2 και δίνοντας το έναυσμα για για τρελούς πανηγυρισμούς στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (66' Τανούλης), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Αλαφάκης Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Δαρβίρας (33' Δάμα), Πνευμονίδης (80' Λώλης), Μπ. Κωστούλας

ΛΑΝΣ (Γιοάν Ντεμόντ): Ντελπλάς, Σανιάν, Μπαλά (76' Απερί), Γκανιού, Λεν, Σιλά (72' Μπαναγκά), Ερμπέν, Εσκουφλέρ, Μπερμόν, Σισουμπά, Φοφανά (84' Ντιλιουϊντί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι με Φορτούνη, Μασούρα - "Καμπανάκι" για Ποντένσε - Ο πρώτος που φεύγει το καλοκαίρι!

 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags