Facebook Pixel Την Τρίτη ο... τελικός της 10ετίας για την Ελλάδας
| 2024-03-21 23:45:00

Την Τρίτη σε ώρα έκπληξη ο... τελικός της 10ετίας για Ελλάδα - Σσε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς με Γεωργία

Sportdog Team

Η Εθνική μας ομάδα ήταν σαρωτική στον ημιτελικό των play off του Nations League κόντρα στο Καζακστάν, στην OPAP Arena και πλέον είναι έτοιμη για τον το ματς της... δεκαετίας απέναντι στη Γεωργία.

Εθνική Ελλάδας: Εντυπωσιακή ήταν η Γαλανόλευκη στο παιχνίδι με το Καζακστάν στην OPAP Arena νικώντας με 5-0 και παράλληλα πήρε την πρόκριση στον τελικό των play off του Nations League όπου με νέα νίκη απέναντι στην Γεωργία θα προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024, που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Πλέον η Εθνική Ελλάδας αλλάζει... τσιπ και προετοιμάζεται για το ματς της... δεκαετίας κόντρα στους Γεωργιανούς, που κέρδισαν στον δικό τους ημιτελικό το Λουξεμβούργο, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (26/3), στην Τιφλίδα!

Όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του τελικού των τελικών ο αγώνας της Γεωργίας με την Ελλάδα θα μεταδοθεί από τον ALPHA και την NOVA, ενώ σχετικά με την ώρα η UEFA δεν την έχει ανακοινώσει επίσημα, αλλά η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεταγραφή Ολυμπιακού - "Νίκησε Πόρτο και Μπενφίκα" ο Μαρινάκης - "Ταχυδυναμικός για το 3-5-2"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags