Facebook Pixel "Πυρά" από παλαίμαχο για Εθνική: "Φοβηθήκαμε το παιχνίδι..."
| 2024-03-28 09:47:00

"Πυρά" από παλαίμαχο για Εθνική: "Φοβηθήκαμε το παιχνίδι, δεν πήραμε το ρίσκο που θα έπρεπε"

Sportdog Team
"Πυρά" από παλαίμαχο για Εθνική: "Φοβηθήκαμε το παιχνίδι, δεν πήραμε το ρίσκο που θα έπρεπε"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην ήττα της Εθνικής ομάδας από τη Γεωργία για τα play off του Nations League, στην Τιφλίδα.

Παντελής Καπετάνος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην Έλληνας διεθνής και μίλησε για τον αποκλεισμό της Εθνική μας ομάδας από τη Γεωργία στα play off του Nations League, ρίχνοντας τα... πυρά του για την εικόνα της Γαλανόλευκης.

Για τον αποκλεισμό της Εθνική μας από το Euro: «Σε όλο τον κόσμο υπήρχε η αισιοδοξία, η Εθνική μας είναι ανώτερη σε ρόστερ και σε ταλέντο αλλά έπρεπε να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Δεν πήραμε το ρίσκο που θα έπρεπε στα 90 λεπτά. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από τους Γεωργιανούς, σίγουρα όμως υπήρχε φαβορί και αυτό ήταν η εθνική μας. 

Φοβηθήκαμε το παιχνίδι, έπρεπε να ρισκάρουμε περισσότερο και οι Γεωργιανοί φαινόταν πως το πήγαιναν στην παράταση και στα πέναλτι. Αν ήταν ένα παιχνίδι ομίλου που θα έδινε τρεις βαθμούς, θα το κερδίζαμε πιο άνετα. Ο Κβαρατσέλια ήταν ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής τους, αλλά νομίζω πως αυτή η Εθνική θα μπορούσε να είχε προκριθεί. Δεν είναι ωραίο όμως να ισοπεδώνουμε. 

Πρέπει να είμαστε φίλαθλοι της εθνικής και όχι να μας νοιάζει αν έπαιξαν κάποιοι από την ομάδα μας. Στα πέναλτι δεν πρέπει να ρωτήσει ο προπονητής ποιος μπορεί να εκτελέσει, στο πέναλτι είναι η στιγμή. Για μένα σημασία έχει αυτοί που βαράνε πέναλτι και δεν βγαίνουν μπροστά να βαρέσουν, δεν είναι μόνο ο Μπακασέτας και ο Γιακουμάκης που έχουν χάσει πέναλτι».

Για το αν πρέπει να μείνει ο Πογιέτ: «Είχε κάποιες αρχές ο Πογιέτ και έκανε καλή δουλειά. Θα ήθελα έναν Ελληνα προπονητή και να στηριχθεί», είπε ο Παντελής Καπετάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική χωρίς προπονητή προσωπικότητα και ηγέτες - "Κατέστρεψε" τον Ιωαννίδη ο Πογέτ - Γιοβάνοβιτς ή Δώνης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags