Facebook Pixel Τρομερό σκηνικό με Έλληνα ποδοσφαιριστή! Έγινε τεράστιο πανό από οπαδούς
| 2024-04-06 02:36:00

Τρομερό σκηνικό με Έλληνα ποδοσφαιριστή! Έγινε τεράστιο πανό στην ομάδα που παίζει - Τον λατρεύουν (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τρομερό σκηνικό με Έλληνα ποδοσφαιριστή! Έγινε τεράστιο πανό στην ομάδα που παίζει - Τον λατρεύουν (ΦΩΤΟ)

Φοβερές στιγμές στην ομάδα που αγωνίζεται βιώνει Έλληνας επιθετικός που έφτασε να γίνει μέχρι και τεράστιο πανό από τους οπαδούς μιας και η λατρεία προς το πρόσωπό του είναι τεράστια.

Δημήτρης Διαμαντάκος: Μπορεί στην Ελλάδα να μην άφησε το αποτύπωμά του, αγνιζόμενος με Ολυμπιακό, Άρη Πανιώνιο και Εργοτέλη, όμως ο έμπειρος φορ στην Ινδία έχει βρει την... γαλήνη του καθώς από το καλοκαίρι του 2022 που παίζει στην Κεράλα έχει καταφέρει σε 44 συμμετοχές να σκοράρει 28 φορές.

Μάλιστα όσα έχει κάνει ο Δημήτρης Διαμαντάκος έχουν κάνει τον κόσμο της ομάδας του να τον λατρέψει και μάλιστα  στον εντός έδρας αγώνα τον playoffs με την Ιστ Μπενγκάλ την περαμσένη Τρίτη (2/4) σήκωσαν στο κέντρο του γηπέδου ένα γιγάντιο πανό, με τον ίδιο να πανηγυρίζει και το όνομα «Dimi Diamond» και τον ίδιο να σχολιάζει μέσω των social media πως: «Ευχαριστώ την Κεράλα για το απίστευτο πανό, εκτιμώ πραγματικά την αγάπη και την υποστήριξη, που σημαίνει πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν - Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα - Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags