Facebook Pixel Σίγουρος ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Μπορεί να το γυρίσει!"
| 2024-04-23 23:02:00

Σίγουρος ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Μπορεί να το γυρίσει! Πληρώνουμε το..."

Sportdog Team
Σίγουρος ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Μπορεί να το γυρίσει! Πληρώνουμε το..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ξένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει τον πρωτάθλημα.

Τόνι Γκονζάλες: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο οποίος μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, το αν την επηρεάζει η έλλειψη μεταγραφών τον Ιανουάριο αλλά και για το αν μπορεί να κατακτήσει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα.

«Ο ΠΑΟΚ πληρώνει και μάλιστα πολύ ακριβά την έλλειψη μεταγραφών τον Ιανουάριο , σαν να είναι στο καράβι, παλεύει να φτάσει στην ακτή και βουλιάζει 100 μέτρα πριν φτάσει στην ακτή. Ο ΠΑΟΚ δεν προνόησε να ενισχυθεί εκεί που πονούσε, ήμασταν μαζί με τον Ολυμπιακό σε τρεις διοργανώσεις και έπρεπε να ενισχυθεί. Ο Ραζβάν ήταν ευχαριστημένος, αλλά σταμάτησε το ροτέσιον που έκανε μέχρι κάποιο σημείο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει έναν επιθετικό ο οποίος έχει βρει πάνω από 15 γκολ, αν δει κάποιος όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα, θα δει ότι οι ομάδες που πρωταγωνιστούν έχουν φορ».

Για το αν... γυρνάει: «Πριν από το παιχνίδι με τη Μπριζ στην Τούμπα ήμουν πολύ αισιόδοξος, μία νίκη μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και να επανέλθουν στον ΠΑΟΚ προ δύο μηνών και έμεινε τώρα από βενζίνη, γιατί μέχρι τότε λέγαμε ότι είναι φαβορί για τον τίτλο.

Η φρεσκάδα θα παίξει σημαντικό ρόλο, να μπουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τόσο μεγάλο αγωνιστικό χρόνο, ας μην ξεχνάμε ότι όλα ξεκινάνε από εμάς και να μην κοιτάμε τους αντιπάλους μας. Αν αφήνουμε την άμυνα μας ψηλά, είναι δικό μας θέμα, 15 βαθμούς έχει ο ΠΑΟΚ μπροστά του και όλα είναι στα χέρια του και με δύο διαδοχικές νίκες θα είναι πάντα μέσα στο κόλπο».

Όσο για τον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου: «Αν βλέπατε τον ημιτελικό της Ρεάλ με τη Σίτι, θα καταλάβετε πως οι ομάδες προσαρμόζονται στον αντίπαλο τους, γιατί δεν το εφαρμόζει και ο Λουτσέσκου, δεν το ξέρω. Έτσι ''χτυπήσαμε'' το παιχνίδι στη Λεωφόρο τους δίναμε την κατοχή και βγαίναμε στην αντεπίθεση», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χούι" Τερίμ, η... υπέρβαση της ΑΕΚ και το καταστροφικό σενάριο για ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags