Facebook Pixel ''Καθήκον μας να μπούμε στα πλέι οφ''
| 2012-03-21 23:41:00

''Καθήκον μας να μπούμε στα πλέι οφ''

''Καθήκον μας να μπούμε στα πλέι οφ''

Η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα και την ποιότητα να μπει στα πλέι οφ παρά τα χίλια προβλήματα σύμφωνα με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.


Ο Dimi μίλησε στο πειραματικό ραδιόφωνο της ιστοσελίδας aek-live.gr για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τα οποία έχουν ως αντίκτυπο να μην πληρώνονται οι παίκτες, τονίζοντας όμως ότι είναι καθήκον των ποδοσφαιριστών της Ένωσης να πάνε την ομάδα στα πλέι οφ! Παράλληλα ο γκολκίπερ της Ένωσης έκανε έκκληση ώστε να βρεθεί λύση!

Αρχικά ο Κωνσταντόπουλος κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τη νέα καθυστέρηση στις πληρωμές των παικτών. «Δεν είμαστε αρμόδιοι για αυτόν τον τομέα», δήλωσε συγκεκριμένα ενώ όσον αφορά αν έχουν δεχτεί κάποια υπόσχεση από τους διοικούντες υποστήριξε ότι "δεν υπάρχει καμία υπόσχεση προς στιγμήν". Όσον αφορά το deal που ετοιμάζουν οι διοικούντες με το αμερικανικoγερμανικό fund εξέφρασε την απαισιοδοξία του, λέγοντας ότι «νομίζω δεν θα μάθουμε κάτι ακόμα».

Στην ερώτηση που του έγινε αν οι ξένοι γνωρίζουν σε πόσο ιστορική ομάδα παίζουν είπε: «Όλοι ξέρουμε σε ποια ομάδα παίζουμε. Τώρα πόσο το συνειδητοποιεί ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα αλλά και θέμα χαρακτήρα». Για τη δουλειά που γίνεται στην ΑΕΚ δήλωσε ότι «από πλευράς προπόνησης η προσπάθεια που γίνεται είναι αξιοθαύμαστη», ενώ για το προπονητικό κέντρο των Σπάτων υποστήριξε πως «θα το ζήλευαν και μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες». Στην ερώτηση που του έγινε από αναγνώστη του aek-live.gr αν θα τα καταφέρει η ΑΕΚ να μπει στα πλέι οφ, τόνισε: « Είναι το καθήκον μας να μπούμε στα πλέι οφ. Έχουμε και την αγωνιστικότητα και την ποιότητα να πετύχουμε κάτι καλό».

Για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός μετά το παιχνίδι στη Λιβαδειά που είχε καταπληκτική απόδοση είπε: « Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται οπότε σίγουρα στεναχωριέται όταν δεν παίζει. Στο τέλος όμως, μας περνάει ό,τι και αν νιώθουμε». Για τη σχέση του με τον προπονητή τόνισε πως «όλα πάνε καλά με τον Κωστένογλου. Προσπαθούμε όλοι για το καλό της ΑΕΚ. Οι παίκτες από την πλευρά τους και ο προπονητής από το πόστο του». Για το αν θα μείνει μετά το καλοκαίρι: «Αν όλα πάνε καλά (με την αδειοδότηση), έχω συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο. Αν δεν αλλάξει κάτι θα είμαι και του χρόνου στην ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες στην ομάδα και στον κόσμο της».

Για το αν αισθάνεται ότι έχει πέσει θύμα κοροϊδίας από την προηγούμενη διοίκηση είπε: «Όταν υπάρχουν προβλήματα και σου υπόσχονται μερικά πράγματα και δεν γίνονται, δεν είναι το καλύτερο για σένα ως εργαζόμενος. Έχουμε δείξει ότι προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε». Στο τέλος ο Dimi ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθειά και την στήριξή του, καθώς στο live chat της εκπομπής υπήρχαν εκατοντάδες μηνύματα από τους Ενωσίτες οπαδούς. «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοηθάει. Το είδαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Όταν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να "χτυπήσουμε" κάθε αντίπαλο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags