Facebook Pixel Bundesliga: Συνεχίζει... τρένο η Λεβερκούζεν - Πρώτη νίκη για Γκλάντμπαχ - Σόκαρε τη Άιντραχτ η Βόλφσπουργκ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-30 18:55:00

Συνεχίζει... τρένο η Λεβερκούζεν - Πρώτη νίκη για Γκλάντμπαχ - Σόκαρε τη Άιντραχτ η Βόλφσπουργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει... τρένο η Λεβερκούζεν - Πρώτη νίκη για Γκλάντμπαχ - Σόκαρε τη Άιντραχτ η Βόλφσπουργκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της περιόδου και παρέμεινε στο «ρετιρέ», η Γκλάντμπαχ «άνοιξε λογαριασμό» στο γερμανικό πρωτάθλημα στην έδρα της Μπόχουμ, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο ECL Αϊντραχτ Φρανκφούρτης γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα από την Βόλφσμπουργκ. Μάιντς, Κολωνία και Μπόχουμ παραμένουν χωρίς «τρίποντο» μετά από 6 αγωνιστικές.

Bundesliga: Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της περιόδου και παρέμεινε στο «ρετιρέ», η Γκλάντμπαχ «άνοιξε λογαριασμό» στο γερμανικό πρωτάθλημα στην έδρα της Μπόχουμ, ενώ η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο ECL Αϊντραχτ Φρανκφούρτης γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα από την Βόλφσμπουργκ. Μάιντς, Κολωνία και Μπόχουμ παραμένουν χωρίς «τρίποντο» μετά από 6 αγωνιστικές.

Πέντε αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» ήταν πολλές για την Γκλάντμπαχ, η οποία στο πλαίσιο της 6ης ημέρας «έσπασε το ρόδι» στην Bundesliga, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 της Μπόχουμ των τριών ισοπαλιών και ισάριθμων ηττών στο ξεκίνημα της περιόδου.

Η «σεμνή τελετή» στο Ρουρστάντιον είχε ολοκληρωθεί από το πρώτο 45λεπτο, όταν η Μπορούσια με 2 γκολ του Πλεά προηγήθηκε με 3-0, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Το «τρένο» της Λεβερκούζεν εξακολουθεί να μην έχει... φρένα. Σήμερα πέρασε και από την «Mewa Arena» του Μάιντς, με 3-0 επί της ομώνυμης ομάδας, η οποία παραμένει χωρίς νίκη από την έναρξη της σεζόν και συμπλήρωσε 11 συνεχόμενα ματς χωρίς «τρίποντο» (0-2-9), στο δεύτερο χειρότερο σερί στην Ιστορία της μετά το 2006 (τότε είχε 16 αγώνες χωρίς νίκη).

Οι «ασπιρίνες» με την 5η τους νίκη σε 6 αγώνες, διατήρησαν όχι μόνο το αήττητο, αλλά και την θέση τους στην κορυφή, άσχετα με το τι θα κάνει αργότερα η Μπάγερν στην έδρα της Λειψίας.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από 4 ισοπαλίες και μόλις μία νίκη, γνώρισε σήμερα η εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. 

Στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 2-0, διατηρώντας το αήττητο απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι (3-2-0). Να σημειωθεί ότι από το 56΄ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκέτσε. 

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Τοπμέλερ: Πρατ, Πάτσο Τενόριο, Κοχ, Τουτα (83΄ Ααρονσον), Εμπίμπε (83΄ Χάουγκε), Σκίρι, Λάρσον, Μπούτα (60΄ Κνάουφ), Σαϊμπι (68΄ Ενκουνκού), Γκέτσε, Μάρμους (83΄ Ενγκανκάμ)

Η εκπληκτική εφέτος Στουτγκάρδη, με την 5η της νίκη σε 6 ματς, σήμερα στην έδρα της Κολωνίας (2-0), την έφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν. 

Η έκπληξη στο «κυρίως πιάτο» της 6ης αγωνιστικής έγινε στην Βόιτ Αρένα, όπου η Χαϊντενχάιμ υποχρέωσε την Ουνιόν Βερολίνου στην δεύτερη σερί ήττα της, με 1-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags