Facebook Pixel Δεν πάει πουθενά ο Νόιερ - Για πάντα στην Μπάγερν Μονάχου ο τεράστιος κίπερ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-28 17:24:00

Δεν πάει πουθενά ο Νόιερ - Για πάντα στην Μπάγερν Μονάχου ο τεράστιος κίπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν πάει πουθενά ο Νόιερ - Για πάντα στην Μπάγερν Μονάχου ο τεράστιος κίπερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέκταση συνεργασίας του Γερμανού άσου με τους Βαυαρούς, για πόσο διάστημα.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας της με τον Μάνουελ Νόιερ έως το τέλος της επόμενης σεζόν, ενώ παράλληλα συμφωνία επετεύχθη και με τον Σβεν Ούλραϊχ. Ο 37χρονος κίπερ τόνισε ότι είναι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη και έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά.

Όσα δήλωσε ο Νόιερ:

«Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στην Μπάγερν για άλλη μια χρονιά. Μετά τον πολύωρο τραυματισμό μου, επέστρεψα ξανά. Μου αρέσει πολύ να είμαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα. Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί με τους οπαδούς μπορούμε να πετύχουμε τους μεγάλους μας στόχους τα επόμενα χρόνια - και φυσικά αυτό περιλαμβάνει τον τελικό του Champions League στο Μόναχο το 2025. Γνωρίζοντας ότι ο Σβεν Ούλραϊχ θα συνεχίσει να είναι δίπλα μου, το κάνει όλο και καλύτερο».

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Κρίστοφ Φρόιντ, ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Μάνουελ και τον Σβεν μαζί μας και μετά την τρέχουσα σεζόν. Μαζί με τον Ντάνιελ Πέρετζ σχηματίζουν μια ομάδα τερματοφυλάκων που δεν υστερεί σε τίποτα. Οι αθλητικές και ανθρώπινες ικανότητές τους και η ομαδική τους δουλειά είναι εξαιρετικές. Ο Νόιερ είναι ο αρχηγός μας και είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο για πολλά χρόνια.

Έχει πάει τη θέση του τερματοφύλακα σε ένα νέο επίπεδο και είναι κομμάτι της παράδοσης των μεγάλων τερματοφυλάκων της Μπάγερν Μονάχου όπως ο Σεπ Μάγιερ και ο Όλιβερ Καν. Ο Σβεν έχει δείξει εντυπωσιακά την κλάση του, κυρίως κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών που ο Μανουέλ δεν ήταν διαθέσιμος. Επιπλέον, με τον ήρεμο και ανοιχτό τρόπο του στα αποδυτήρια, είναι ένας κομβικός παράγοντας ενσωμάτωσης».