Facebook Pixel Η Στουτγκάρδη γύρισε για Ιωαννίδη - Το θερμό ενδιαφέρον της Ρεν και το ’’τρελό’’ ποσό που ζητάει ο ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 16:48:00

Η Στουτγκάρδη γύρισε για Ιωαννίδη - Το θερμό ενδιαφέρον της Ρεν και το ’’τρελό’’ ποσό που ζητάει ο ΠΑΟ!

Sportdog Team
Η Στουτγκάρδη γύρισε για Ιωαννίδη - Το θερμό ενδιαφέρον της Ρεν και το ’’τρελό’’ ποσό που ζητάει ο ΠΑΟ!

Θερμό ενδιαφέρον από Γερμανία και Γαλλία για τον νεαρό επιθετικό του Τριφυλλιού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει ρεκόρ καριέρας με τον Παναθηναϊκό και όπως είναι λογικό, τραβάει τα βλέμματα από πολλές ομάδες της Ευρώπης! Μία εξ αυτών είναι η Στουτγκάρδη, η οποία τον θέλει σφόδρα αλλά πέφτει πάνω σε... τοίχο με τη διοίκηση του Τριφυλλιού να μην το συζητάει καν.

Ο λόγος που η γερμανική ομάδα τον έχει στο νου της είναι το γεγονός πως ο Σερχού Γκιρασί (14 ματς/17 γκολ) έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Γουινέας για το Κόπα Άφρικα και ο πρόσφατος τραυματισμός του προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της Στουτγκάρδης. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν Μονάχου, Νιούκαστλ και Τότεναμ με την ρήτρα αποδέσμευσής του να είναι στα 17.5 εκατ. ευρώ!

Πέραν της Στουτγκάρδης, στο κόλπο για τον Ιωαννίδη επιδιώκει να μπει και η Ρεν η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις με τους Γάλλους να τονίζουν πως ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Ιωαννίδη στα 20 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι 4 μεγάλες αλλαγές Τερίμ, δεν θα ξαναδείτε να... - Φέρνει στόπερ, κοιτάζει Τουρκία - Αποφάσισε για Ολυμπιακό"


 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags