Facebook Pixel Οδυσσέας Βλαχοδήμος: "Σφήνα" σε Μαρινάκη για Βλαχοδήμο
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-06 17:06:00

"Σφήνα" σε Μαρινάκη για Βλαχοδήμο - Μεγάλη ομάδα στο προσκήνιο!

Sportdog Team

Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει στεριώσει στη Νότιγχαμ και ήδη ακούγονται "σειρήνες" για μετακόμισή του σε ομάδα που πρωταγωνιστεί φέτος.

Η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί μέχρι στιγμής, αφού ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα δεν έχει ρόλο βασικού στην αγγλική ομάδα.

Λογικό είναι, λοιπόν, να ακούγονται διάφορες "σειρήνες" από άλλα μεγάλα πρωταθλήματα για τον Βλαχοδήμο, όπως από την Βundesliga, όπου φαίνεται να υπάρχει "ζεστό" ενδιαφέρον από την Στουτγκάρδη.

Οι "Σουηβοί" διάγουν τρομερή σεζόν, αφού βρίσκονται στην τρίτη θέση που βγάζει στο Champions League και έτσι θέλουν να κάνουν ό,τι καλύτερο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, με τα γερμανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο Έλληνας γκολκίπερ είναι ο πρώτος στόχος.

Ωστόσο στα ρεπορτάζ των Γερμανών επισημαίνεται αυτό που είχε πει πρόσφατα ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Ζεμπάστιαν Χένες. Ότι δηλαδή δεν πρόκειται η ομάδα να ξεφύγει της οικονομικής της πολιτικής και να πάει σε ποσά των 2 ή 2,5 εκατ. ευρώ που γράφονται εσχάτως.

Βέβαια, ποντάρει στο γεγονός ότι υπάρχει... σχέση με τον παίκτη, καθώς έχει φορέσει την φανέλα των ακαδημιών της και εκεί ποντάρουν απ' ό,τι φαίνεται οι Γερμανοί, με τον ίδιο τον Βλαχοδήμο να δείχνει διάθεση να πιέσει για να φύγει από τη Νότιγχαμ, παρότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το 2027.

«Ειδικά στην Ελλάδα ακούγονται πολλά για τον Βλαχοδήμο, λέγεται ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος και είναι φυσικό, φαίνεται ότι είναι τρίτος στη σειρά και δεν θα ήταν έκπληξη αν πιέσει για μια μετακόμιση το καλοκαίρι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά», φέρεται, μάλιστα, να δήλωσε ο ειδικός τερματοφυλάκων, Ματ Πιζντρόφσκι για τον διεθνή κίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί "γύρισε" ο Κουτσολιάκος σε ΠΑΟ - Βαγιαννίδης, Πέλκας, "Σταφ"... Φορτούνης - "Ούτε ευρώ πάνω για Ιωαννίδη"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags