Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: Τρελαμένοι οι οπαδοί της Παρί - Ζητάνε το... κεφάλι του Αλ Κελαϊφί - Ετοιμάζουν ενέργειες
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-13 10:40:00

Τρελαμένοι οι οπαδοί της Παρί - Ζητάνε το... κεφάλι του Αλ Κελαϊφί - Ετοιμάζουν ενέργειες

Sportdog Team
Τρελαμένοι οι οπαδοί της Παρί - Ζητάνε το... κεφάλι του Αλ Κελαϊφί - Ετοιμάζουν ενέργειες

Χάος επικρατεί στους Παριζιάνους μετά από τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης με τους οργανωμένους οπαδούς να θέλουν την αποχώρηση του προέδρου της ομάδας και μάλιστα άμεσα. 

Παρί Σεντ Ζερμέν: Καζάνι που... βράζει είναι οι Παριζιάνοι μετά την νέα αποτυχία στο Champions League με τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που έχει προκαλέσει πολλούς τριγμούς, ενώ οι οργανωμένοι οπαδοί θέλουν το... κεφάλι του Αλ Κελαϊφί θεωρώντας ότι δεν είναι ο κατάλληλος που θα οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.

«Ζητούμε από όλους τους οπαδούς του κλαμπ να μας συντροφεύσουν στις ενέργειές μας χωρίς βία. Δεν έχουμε κοντή μνήμη. Γνωρίζουμε τι οφείλουμε στον πρόεδρο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, δεν έχουμε τίποτα προσωπικό απέναντί του, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ο σωστός άνθρωπος για τη δουλειά. Η κατάσταση στο κλαμπ απαιτεί μια ολική αναδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα υπό την καθημερινή παρουσία ενός προέδρου» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι ultras της Παρί Σεντ Ζερμέν, ζητώντας την αποχώρηση του Αλ-Κελαϊφί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags