Χάρης Κοπιτσής: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μιλώντας για την ήττα της Ένωσης στην πρώτη αναμέτρησή της κόντρα στην Αντβερμπ (1-0) αλλά και το πρόβλημα που δημιουργείται μετά τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία.

Για τη χθεσινή ήττα της ΑΕΚ από την Αντβέρμπ: « Η ΑΕΚ 100% θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο, αλλά δεν το πήρε. Έρχεται μια ρεβάνς πολύ δύσκολη, γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή στην ΟΠΑΠ Αρένα, φτάνει να μην είναι σαν το χθεσινό παιχνίδι. 

Ακόμη και χθες όμως είχε ευκαιρίες και κατοχή, απλά δεν είχε το τελείωμα. Βέβαια, πρέπει να πούμε πως και η Αντβέρμπ είναι μια πολύ δυναμική και δύσκολη ομάδα με πολλά τρεξίματα. Πρέπει να δείξει σοβαρότητα στη ρεβάνς».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία: «Έχει προσφέρει πολλά. Ελπίζω να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός .Όμως η ΑΕΚ έχει βάθος στο ρόστερ της και θα βρει την λύση. Το απέδειξε άλλωστε στα μέχρι τώρα παιχνίδια», είπε ο Χάρης Κοπιτσής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό" - Εξελίξεις με 11αδατο άσο - Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!