Facebook Pixel Νίκος Καρούλιας: Ατακάρες Καρούλια: "Κούρασε ο Σπόραρ, να ξεκινάει ο Ιωαννίδης - Καλύτερος στην Ελλάδα ο Μπρινιόλι"
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-24 17:46:00

Ατακάρες Καρούλια: "Κούρασε ο Σπόραρ, να ξεκινάει ο Ιωαννίδης - Καλύτερος στην Ελλάδα ο Μπρινιόλι"

Sportdog Team
Ατακάρες Καρούλια: "Κούρασε ο Σπόραρ, να ξεκινάει ο Ιωαννίδης - Καλύτερος στην Ελλάδα ο Μπρινιόλι"

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα με 2-1 από την Μπράγκα και στάθηκε στην εμφάνιση των Μπρινιόλι και Ιωαννίδη.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καρούλιας, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή να μιλάει για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μπράγκα στην Πορτογαλία ενώ ειδική μνεία έκανε στη Βιβή Κυπουρού, σύζυγο του Άγγελου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή.

Όπως ανέφερε, «Τα συλλυπητήρια μου στον Άγγελο Αναστασιάδη, για την απώλεια της συζύγου του, να δώσει δύναμη ο Θεός στον κόουτς για να το ξεπεράσει γιατί ήταν μία εξαιρετική γυναίκα και σύζυγος».

Για τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Το γκολ του Μαντσίνι του δίνει πολλές πιθανότητες να περάσει αλλά πρέπει να υπερβάλλει εαυτό για να το κάνει καθώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στον χειρισμό του και χρειάζεται απόλυτη αυτοσυγκέντρωση και οι παίκτες να δώσουν το 100% της απόδοσης του».

Ενώ για τον Μπρινιόλι, πρόσθεσε: «Ο Μπρινιόλι έκανε μεγάλες επεμβάσεις σε καίρια σημεία, ίσως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Ελλάδα και συμμετέχει πολύ και στην οργάνωση του παιχνιδιού του».

Όσο για τις επιλογές στην κορυφή της επίθεσης, υπογράμμισε: «Μπορεί να είναι φιλότιμος, αλλά κούρασε ο Σπόραρ, νομίζω ήρθε η ώρα να ξεκινάει ο Ιωαννίδης, δεν καταλαβαίνω όσους λένε ότι το παιδί πρέπει να μπαίνει στο τελευταίο μισάωρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδικο για τον Σπόραρ - Χωρίς δυνάμεις ο Βιλένα, "εξαφανισμένος" ο Τζούρισιτς - Σαν... παλαίμαχος ο Χουάνκαρ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags