Facebook Pixel Ντμίτρο Ρίζνικ: Έχασε τον αδερφό του στον πόλεμο και κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-19 13:59:00

Από την λύπη στη χαρά: Έχασε τον αδερφό του στον πόλεμο και κάνει απόψε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Του Γιώργου Βροντάκη
Από την λύπη στη χαρά: Έχασε τον αδερφό του στον πόλεμο και κάνει απόψε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ Ντόνετσκ πριν μερικές μέρες έθαψε τον αδερφό του στην Ουκρανία και σήμερα το βράδυ θα κάνει ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ στην αναμέτρηση με την Πόρτο.

Για την 1η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ υποδέχεται στην ουδέτερη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο την Πόρτο. Οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο Champions League, αφού γνωρίζουν πως δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα χάσει την πρωτιά στο γκρουπ και ανάμεσα σε αυτές και την Αντβέρπ θα κριθεί η δεύτερη θέση που οδηγεί στα νοκ άουτ.

Ο Ντμίτρο Ρίζνικ στις 7 Σεπτεμβρίου κήδεψε τον αδερφό του, Σέρχι, ο οποίος πέθανε στο μέτωπο, στη μάχη με τους Ρώσους εισβολείς. Ο λοχίας από την Πολτάβα που γεννήθηκε το 1989 πέθανε ως αποτέλεσμα τραυματισμού από ναρκοπέδιο κοντά στην περιοχή Λουχάνσκ.

Τότε, ο 24χρονος γκολκίπερ αποχαιρέτησε τον αδερφό του με ένα μήνυμα στα social media γράφοντας: «Αγαπητέ φίλε, ο πόλεμος τελείωσε για σένα... Με πονάει και με τρομάζει όταν συνειδητοποιώ ότι έφυγες, αλλά έφυγες ως Ήρωας. Με μεγάλωσες! Πάντα ήσουν το στήριγμά μου! Ήσουν πάντα εκεί όταν ήταν καλό και κακό! Και θα είσαι κοντά τώρα για πάντα! Σε αγαπώ, κοιμήσου ήσυχος! Δόξα στην Ουκρανία! Δόξα στους ήρωες», έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ποστάροντας και μια φωτογραφία του αδερφού του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βόρσκλα αγωνίζεται σήμερα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και θα κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, το Champions League.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dimka_reznik

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags