Facebook Pixel Δεν υπάρχει ο τύπος! Κι όμως, ο Προβεντέλ το είχε ξανακάνει σε ματς της Serie B, πάλι στο 95’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-20 08:23:00

Δεν υπάρχει ο τύπος! Κι όμως, ο Προβεντέλ το είχε ξανακάνει σε ματς της Serie B, πάλι στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν υπάρχει ο τύπος! Κι όμως, ο Προβεντέλ το είχε ξανακάνει σε ματς της Serie B, πάλι στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιβάν Προβεντέλ συζητιέται σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη από χθες το βράδυ, με το γκολ που έβαλε στο 95' ισοφαρίζοντας για τη Λάτσιο στο ματς με την Ατλέτικο. Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο!

Ο γκολκίπερ της Λάτσιο, Ιβάν Προβεντέλ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Λάτσιο στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, αφού ήταν αυτός που με δική του κεφαλιά στο 95' ισοφάρισε για τους "λατσιάλι" δίνοντάς τους τον βαθμό.

Κι όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ιταλός τερματοφύλακας κάνει κάτι τέτοιο, αφού είχε πετύχει παρόμοιο γκολ στο ίδιο λεπτό, σε αγώνα για τη Serie B ανάμεσα στη Γιούβε Στάμπια και την Άσκολι.

"Δεν μπορούσα να ακούσω τον Μαουρίτσιο Σάρι. Υπήρχε πολλή ένταση, Απλά μου είπαν ότι απομένουν 30'', οπότε ανέβηκα. Ο Λουίς Αλμπέρτο επέλεξε το δεύτερο δοκάρι και εγώ απλά πήγα στον μοναδικό χώρο που ήταν κενός", εξήγησε ο ήρωας της αναμέτρησης και πρόσθεσε:

"Ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Νομίζω θα το καταλάβω αργότερα. Το ποδόσφαιρο, στα καλά και στα άσχημα, προχωράει γρήγορα. Το Σάββατο παίζουμε στο πρωτάθλημα, όπου δεν τα έχουμε πάει καλά. Απόψε το απολαμβάνω, αλλά πήραμε έναν βαθμό και δεν νικήσαμε.

Για να κάνω λίγη πλάκα, μελέτησα τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Λουίς Αλμπέρτο από εκεί συνήθως στέλνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ήμασταν απελπισμένοι. Ήλπιζα ότι θα τη στείλει εκεί, γιατί υπήρχε κενός χώρος".

Και όπως είπε και ο Αντρέα Παλομπαρίνι στην τηλεόραση της Cosmote, ο Προβεντέλ έχει το αίσθημα του επιθετικού, αφού σε αυτή τη θέση αγωνιζόταν μέχρι τα 15 του χρόνια!

Απίστευτος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags