Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Μπάγερν παίζει για την ιστορία της: Τι κινδυνεύει να συμβεί έπειτα από 13 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-14 21:05:00

Η Μπάγερν παίζει για την ιστορία της: Τι κινδυνεύει να συμβεί έπειτα από 13 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Το Champions League φαίνεται πως είναι η μόνη διέξοδος.

Η βαυαρική ομάδα, που έχει κερδίσει τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε σεζόν εδώ και 13 χρόνια, θα μπορούσε να τελειώσει τη σεζόν χωρίς να αγγίξει το μέταλλο... και το Champions League φαίνεται ως η μόνη επιλογή, μετά την ήττα που υπέστη από τη Λεβερκούζεν στην Bundesliga.

Η Μπάγερν Μονάχου βιώνει μια από τις χειρότερες στιγμές της τα τελευταία χρόνια. Αν η βαυαρική ομάδα μπορεί να καυχηθεί για κάτι, είναι ότι είναι ένας από τους σπουδαίους στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ένας σύλλογος με μοναδικό μοντέλο διοίκησης που της επιτρέπει να είναι ανταγωνιστική χρόνο με τον χρόνο και να είναι υποψήφια για τα πάντα.

Η Λεβερκούζεν της έσβησε τα όνειρά...

Ωστόσο, αυτή η σεζόν έχει αρχίσει να παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Το κατάλαβε για τα καλά μετά την τριάρα από τη Λεβερκούζεν που την έθεσε εκτός διεκδίκησης του τίτλου στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Σε όλη τη διάρκεια της φετινής πορείας, η Μπάγερν δείχνει πως δεν καλύπτεται μόνο από τα γκολ του Χάρι Κέιν. Αυτή τη στιγμή, έχει χάσει το γερμανικό Σούπερ Καπ (0-3 από τη Λειψία), έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο Γερμανίας στον δεύτερο γύρο από μια μικρότερη ομάδα, τη Σααρμπρύκεν, είναι 2η στην Bundesliga (πέντε βαθμούς πίσω από τη Λεβερκούζεν) και αντιμετωπίζει τη Λάτσιο στη φάση των 16 του Champions League. Απομένουν μήνες ανταγωνισμού, αλλά η Μπάγερν πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλει να πάρει ένα τρόπαιο.

Η Μπάγερν έχει μπροστά της τον κίνδυνο ώστε για πρώτη φορά τα τελευταία 13 χρόνια, να μείνει χωρίς τίτλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags