Facebook Pixel Euro 2024: "Χόρεψε στη βροχή" η Σκωτία σε ματς που... κράτησε 4 ώρες - Φουλ για πρόκριση στο Euro με 4/4 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-21 01:47:00

"Χόρεψε στη βροχή" η Σκωτία σε ματς που... κράτησε 4 ώρες - Φουλ για πρόκριση στο Euro με 4/4 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε για 90 λεπτά λόγω πλημμύρας στον αγωνιστικό χώρο του «Hampden Park», η Σκωτία επικράτησε 2-0 της Γεωργίας και παρέμεινε στην κορυφή των 1ου ομίλου των προκριματικών!

Η Σκωτία προηγήθηκε νωρίς από την εκτέλεση κόρνερ του ΜακΓκιν και το γκολ του ΜακΓκρέγκορ μόλις στο 6ο λεπτό (1-0). Η Γεωργία ήταν ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο με την Σκωτία να φτάνει κοντά στο φινάλε του ημιχρόνου με την προσπάθεια του ΜακΤόμινεϊ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκωτία έβαλε δεύτερο γκολ νωρίς με τον συνήθη ύποπτο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει για 5η φορά στα προκριματικά (2-0, 47ο λεπτό). Η Γεωργία προσπάθησε να αντιδράσει και με τις αλλαγές του Σανιόλ έγινε πιο απειλητική. Στις καθυστερήσεις κέριδισε πέναλτι για χέρι του Χίκεϊ όμως ο Κβαρατσχέλια αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γκαν.

H Σκωτία με την περιπετειώδη νίκη της έκανε για πρώτη φορά στην ιστορία της το 4/4 σε προκριματική φάση, αυξάνοντας τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες της στο +8 (η Ισπανία είναι στο -9, αλλά έχοντας δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα)!

Δείτε παραπάνω το ΒΙΝΤΕΟ με τα highlights!

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:
Νορβηγία-Κύπρος 3-1
(12' Σολμπάκεν, 56' πέν., 60' Χάλαντ - 90'+3' Κάστανος)
Σκωτία-Γεωργία 2-0
(6’ ΜακΓκρέγκορ, 47’ ΜακΤόμινεϊ)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:
Γεωργία-Ισπανία
Κύπρος-Σκωτία

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags