Facebook Pixel Γιακούμπ Μπράμπετς: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Τσεχίας, θα χάσει το EURO 2024
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-17 22:27:00

ΣΟΚ για Μπράμπετς - Κινδυνεύει να χάσει το EURO 2024, αυτός ο απίθανος λόγος!

Sportdog Team
ΣΟΚ για Μπράμπετς - Κινδυνεύει να χάσει το EURO 2024, αυτός ο απίθανος λόγος!

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη μπορεί να πληρώσει πολύ ακριβά το λάθος που έκανε πριν λίγους μήνες.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς δε θα βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής Τσεχίας για τους φιλικούς αγώνες με Νορβηγία (22/03) και Αρμενία (26/03) και το ίδιο ισχύει και για τους δύο άλλους συμπατριώτες του διεθνείς Κούφαλ και Κούστα, που είχαν πρωταγωνιστήσει στο περιστατικό παραβίασης του ωραρίου με παρουσία τους σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως είναι ανοικτό να κληθεί ο Μπράμπετς την επόμενη φορά και φυσικά να βρίσκεται στην αποστολή, το καλοκαίρι, για το EURO 2024.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Χάσεκ:

"Όταν μίλησα με τα παιδιά αυτοπροσώπως, ζητούσαν συγγνώμη. Για πολύ καιρό πίστευα ότι θα ήταν εδώ. Άλλαξα την απόφασή μου. Καθώς πλησίαζε η ώρα των υποψηφιοτήτων, εκτίμησα ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο για την ομάδα αν δεν ήταν εδώ αυτοί οι παίκτες. Δεν βασίζεται στην απόδοση, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ομάδα σε αυτό το σημείο. Θα συνεχίσω να μιλάω με τους παίκτες, και όσον αφορά το Euro, κανένας από αυτούς δεν έχει κλειστή πόρτα. Θα τους σκεφτώ για το Euro. Η απόφαση ισχύει προς το παρόν και πιστεύω ότι θα παλέψουν για τις επόμενες κλήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags