Facebook Pixel Sportdog.gr | Το σχόλιο Ταμπάκου για Εθνική: "Ζούσαν για αυτή την βραδιά οι διεθνείς - Δεν έχει να φοβηθεί κάτι στη Γεωργία"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-22 13:00:00

Το σχόλιο Ταμπάκου για Εθνική: "Ζούσαν για αυτή την βραδιά οι διεθνείς - Δεν έχει να φοβηθεί κάτι στη Γεωργία"

Sportdog Team

Ο Σωτήρης Ταμπάκος κατέγραψε τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη χθεσινή εντυπωσιακή νίκη της Ελλάδας με το Καζακστάν και επισήμανε ότι το ματς στη Γεωργία θα κριθεί από εμάς.

«Δίψα» και δουλειά στο δημιουργικό/επιθετικό κομμάτι ήταν τα δύο σημεία κλειδιά για την επιβλητική νίκη της Ελλάδας απέναντι στο Καζακστάν, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

«Έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο ότι οι διεθνείς περίμεναν να παίξουν σε ένα γεμάτο γήπεδο και το ότι ο προπονητής δούλεψε πάρα πολύ στην ανάπτυξη και στην τελική πάσα. Δουλεύτηκε πάρα πολύ η ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Ήταν αποτελεσματική στις πρώτες πάσες, στα γεμίσματα, στις σέντρες για να βγάλουν τον συμπαίκτη τους στην αντίπαλη εστία.

Δεν είναι εύκολο αυτό για την Ελλάδα, αλλά χθες λειτούργησαν όλα τέλεια. Σε καμία σχεδόν περίπτωση δεν μας αιφνιδίασε το Καζακστάν, όποια διάθεση και αν είχαν δεν είχαν την δυνατότητα να την υλοποιήσουν. Σε όλες τις γραμμές έδειξε πράγματα, είχαν όλοι τον ρόλο τους, δεν ξεχώρισε κάποιος πάρα πολύ από τον υπόλοιπο. Ζούσαν για αυτή την βραδιά, την περίμεναν πώς και πώς», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Πογέτ βελτίωσε πάρα πολύ κάποιους τομείς που δυσκόλευαν πάρα πολύ τους παίκτες της Εθνικής και έκανε λόγο για δύο γκολ αριστουργήματα.

Ο Ταμπάκος σχολίασε, επίσης, πως, αν αυτά τα στοιχεία τα διαχειριστούμε ανάλογα στην Τιφλίδα, θα περάσουμε στο Euro 2024, αφού η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Γεωργία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον… απαξίωσε ο Γιοβάνοβιτς και φέρνει τώρα 1 εκατ. - Χαφ υπογράφει πριν τον Ιωαννίδη με εισήγηση Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags