Facebook Pixel Sportdog.gr | Το κρεβάτι που κοιμήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει σε δημοπρασία: Απίστευτη τιμή εκκίνησης...
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 17:04:00

Το κρεβάτι που κοιμήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει σε δημοπρασία: Απίστευτη τιμή εκκίνησης...

Το κρεβάτι που κοιμήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγαίνει σε δημοπρασία: Απίστευτη τιμή εκκίνησης...

Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου έμεινε στη Λιουμπλιάνα για το φιλικό της Πορτογαλίας με την Σλοβενία.

Το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο θα βγει σε δημοπρασία από ξενοδοχείο της Σλοβενίας - με τιμή εκκίνησης 5.000 ευρώ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στη Λιουμπιλάνα την περασμένη εβδομάδα όταν η Πορτογαλία έπαιξε εκεί και το ξενοδοχείο αποφάσισε να δημοπρατήσει το κρεβάτι που κοιμήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ένα ξενοδοχείο της Σλοβενίας αποφάσισε να βάλει σε δημοπρασία το κρεβάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού επισκέφθηκε τη Λιουμπλιάνα την περασμένη εβδομάδα.

Στα 5.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης

Ο Ρονάλντο ταξίδεψε στη σλοβενική πρωτεύουσα για ένα φιλικό που έπαιξε η Πορτογαλία εναντίον της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης στις 26 Μαρτίου ενόψει του Euro του καλοκαιριού. Έμεινε στο ξενοδοχείο Grand Plaza με την υπόλοιπη ομάδα της Πορτογαλίας και ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε τώρα ότι το κρεβάτι στο οποίο κοιμήθηκε θα δημοπρατηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Δεδομένου ότι αυτό ήταν ένα αρκετά ιδιαίτερο και μοναδικό γεγονός, αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μια μοναδική έκπληξη στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι θαυμαστές. Δεν ξέρουμε πότε θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ξανά τον Ρονάλντο στη Σλοβενία. Σε ειδική δημοπρασία, θα προσφέρουμε το κρεβάτι στο οποίο κοιμόταν ο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και επιτυχημένη συμμετοχή στην εκδήλωση», ανέφερε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags