Facebook Pixel Ετοιμάζει απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα η UEFA ενόψει Euro 2024
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 00:30:00

Ετοιμάζει απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα η UEFA ενόψει Euro 2024!

Sportdog Team
Ετοιμάζει απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα η UEFA ενόψει Euro 2024!

Σκέψεις για μια αλλαγή που μπορεί να κάνει αρκετά διαφορετικά τα πράγματα στο εσωτερικών των ομάδων κάνει η UEFA ενόψει της διοργάνωσης του καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας.

UEFA: Συζήτηση στο Ντίσελντορφ της Γερμανίαw θα υπάρξει την προσεχή Δευτέρα (15/4) με στόχο η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να ακούσει τις τοποθετήσεις σχετικά με την αύξηση των παικτών των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Euro 2024.

«Η UEFA έλαβε υπ’ όψιν τις διάφορες απόψεις και οπτικές που εκφράστηκαν» ανέφερε η ανακοίνωση του διοικητικού οργάνου του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. «Η τελική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες εβδομάδες».

Οι Εθνικές ομάδας περιορίζονται αυτή τη στιγμή σε 23 παίκτες, όπως ίσχυε πριν το Euro 2020, όμως στην τελευταία η έξαρση του covid είχε σαν αποτέλεσμα να προστεθούν ακόμα τρεις στην περίπτωση που υπήρχαν κρούσματα κατά τη διάρκεια της διοργάνωση.

«Οι εποικοδομητικές συζητήσεις επισήμαναν τις διαφορετικές οπτικές ανάμεσα στους προπονητές, με ορισμένους να εκφράζουν την επιθυμία να αυξήσουν τον αριθμό των παικτών στην ομάδα τους. Άλλοι υποστήριξαν πως προτιμούν να παραμείνει ο αριθμός των παικτών στους 23, τονίζοντας τις δυσκολίες της προπόνησης με παραπάνω παίκτες, τη διαχείριση της ομάδας και τα αυξημένα έξοδα που θα επιβαρύνουν τις εθνικές ομοσπονδίες», ανέφερε η δήλωση της UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags