Facebook Pixel Συναγερμός ενόψει Euro 2024! Φόβοι για χτύπημα από τον ISIS
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 04:05:00

Συναγερμός ενόψει Euro 2024! Φόβοι για χτύπημα από τον ISIS

Sportdog Team
Συναγερμός ενόψει Euro 2024! Φόβοι για χτύπημα από τον ISIS

Μεγάλη είναι η ανησυχία που επικρατεί στη Γερμανία ενόψει του Euro του καλοκαιριού μιας και υπάρχει συναγερμός για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα από τον ISIS κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Euro 2024: Έντονη είναι η ανησυχία στην Ευρώπη σχετικά με πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα από πλευράς ISIS κατά τη διάρκεια αθλητικών αγώνων και μετά από αυτή για τα παιχνίδια των προημιτελικών στο Champions League ήρθε ο... συναγερμός ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Γερμανία.

Μάλιστα στη Bild ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι στο τελευταίο τεύχος του «Voice of Khorasan», του προπαγανδιστικού μέσου του ISIS-K, υπάρχει ένα κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα όπου και βρίσκεται φωτογραφία η οποία δείχνει έναν ένοπλο τρομοκράτη με παραλλαγή μέσα σε έναν συρμό του γερμανικού προαστιακού σιδηροδρόμου με την λεζάντα: «Τελευταία κλήση πριν την έξοδο», την στιγμή που στο κάθισμα δίπλα διακρίνεται ένα κουτί με δυναμίτη που αναφέρει «Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη».

«Αν σας περιορίζουν και σας καταπιέζουν στο έδαφος, χτυπήστε τους από τον ουρανό. Αν οι εχθροί της θρησκείας του Αλλάχ μπλόκαραν τον δρόμο της Εγίρας δεν μπορούν να μπλοκάρουν τον δρόμο της πάλης» είναι η λεζάντα σε άλλη φωτογραφία που δείχνει ένα drone που πετά πάνω από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τον φόβο ενόψει Euro 2024 να είναι διάχυτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός - Απέρριψε 1,5 εκατ. ετησίως και... οδεύει προς Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags