Στην διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ θα είναι από την Τετάρτη (28/8) τα εισιτήρια του επαναληπτικού κόντρα στη Χαρτς, για τα πλέι οφ του Europa Conference League, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (31.08, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία αναμένεται κατάμεστη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (30.08) στις 09:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Χαρτς για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (31.08, 20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Κανάλια Πώλησης

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

B. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster 

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν μόνο για την παραλαβή των ηλεκτρονικών αγορών (μεμονωμένων εισιτηρίων & εισ.διαρκείας) με το εξής ωράριο

Τετάρτη (30.08) : 09:00-17:00

Πέμπτη (31.08) : 09:00-21:00

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Τις ημέρες προπώλησης του αγώνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας. Η διάθεση των εισ.διαρκείας θα σταματήσει την Τρίτη 29.08 στις 23:59 & θα ξεκινήσει την Παρασκευή 01.09 στις 09:00 ως τελευταία ημέρα διάθεσής τους.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για μεταγραφική υπέρβαση ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - Φέρνει την "καψούρα" του Λουτσέσκου!