Αποφασισμένος να κάνει ένα ιστορικό «4 στα 4» στον όμιλο του Conference League και να πάρει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στα πλάνα που έχει για την ενδεκάδα κόντρα στην Αμπερντίν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι ο Ρουμάνος θα περιμένει να δει την εξέλιξη της κατάστασης των Σαμάτα και Βιεϊρίνια: 

«Περιμένει να δει ο Λουτσέσκου τι γίνεται με Βιεϊρίνια και Σαμάτα για να έχει ξεκάθαρη εικόνα για την 11αδα. Ούτως ή άλλως πρέπει κάποια στιγμη να αποφορτιστεί και ο Μπράντον. Ο Σάστρε δεν έχει δηλωθεί στη λίστα για Ευρώπη επομένως, αν δεν είναι έτοιμος ο Βιεϊρίνια προβάδισμα έχει ο Κεντζιόρα. Θα έχει μεγάλη σημασία τι θα παρατάξει ο προπονητής της Αμπερντίν».

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια στοιχειώδη αναφορικά στα μεταγραφικά ενόψει Ιανουαρίου: «Aυτή την στιγμή έχει βαθύ ρόστερ ο ΠΑΟΚ. Έχει τέσσερα δεξιά μπακ και δεν είναι λογικό να πάει και για άλλο. Έχει έξι παίκτες στο κέντρο, φορμαρισμένα και καλά εξτρέμ. Λίγα περισσότερα πρέπει να πάρει από Εκόνγκ, Σαμάτα και Ντεσπόντοφ. Το θέμα του Μαξίμοβιτς παραμένει ζεστό. Θα δούμε τον Ιανουάριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλύτερο ρόστερ από όλους ο ΠΑΟΚ, αν πάρει τίτλο θα μείνει ο Λουτσέσκου - Η δήλωση Μαρτίνεθ δείχνει εξελίξεις"